fbpx
20.1 C
Nicosia
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Το μήνυμα της μητέρας της Άντρης Καραντώνη- «Και γεννιέται το...

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Το μήνυμα της μητέρας της Άντρης Καραντώνη- «Και γεννιέται το παιδάκι κι είναι κοριτσάκι και παίρνει το όνομα Άντρη (ο παπάς την βάφτισε Ανδριανή»

-

Τα γενέθλια της, έχει σήμερα η Άντρη Καραντώνη και η μητέρα της, Αργυρούλα θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα με ένα συγκινητικό μήνυμα αλλά και φωτογραφικό υλικό από τη πορεία της ζωής της κόρης της και της οικογένειας της.

«Ποιος ρωτά»

Κάποιος γιορτάζει σήμερα. Ένα μωρό γεννήθηκε πριν 30 ολόκληρα χρόνια. Ανήμερα της Άγιας Θέκλας. Ταχτήκαμε να κάνουμε την γιορτή αλλά τάξαμε και στον παππού Αντρέα Λατσιη τιμώντας τον αλλά τιμώντας και τον Απόστολο Αντρέα να δώσουμε τα’ όνομα του στο δεύτερο μας παιδάκι… Και γεννιέται το παιδάκι κι είναι κοριτσάκι και παίρνει το όνομα Άντρη (ο παπάς την βάφτισε Ανδριανή).  Ένα κοριτσάκι που με τα δύο γαλάζια φωτεινά ζωηρά ματάκια της έφερε κι άλλη χαρά στη ζωή μας αφού ήδη είχαμε τον Κωτσιο μας τον «ΜΕΓΑ». Κι αποκτά  λοιπόν η οικογένεια μας μια κόρη κι ο Κώστας μια αδελφή.. Μια αδελφή ζηλευτή μια αδελφή που τον κρατούσε πάντα από το χέρι. Μια αδελφή που τον προστατεύετε και τον προστατεύει μέχρι σήμερα και για πάντα. Κόρη μου ο Θεός σε προίκισε με πολλά ταλέντα  Αυτά τα χειροκροτώ αλλά ταπεινά…Αυτό που χειροκροτώ περήφανα είναι η αγνή σου ψυχή που γιγαντώνει και μεγαλουργεί…Είσαι ένα αστέρι !Αυτό που σε συμβουλεύω πάντα είναι να μην βλέπεις μόνο το δικό σου φως γιατί αστέρια έχει πολλά και πρέπει να αντέχει το ένα το άλλο να φέγγουν και να συνυπάρχουν μαζί στον ουρανό ..Και να ξέρεις ότι πάντα κάποιος λάμπει πιότερο από τους ανθρώπους κι αυτός είναι ο Θεός και ο δρόμος προς αυτό το φως η καθ`ομοίωσιν’..κι έτσι να πορεύεσαι να λάμπεις και να κλέβεις θεϊκό φως….Σε αγαπάμε πολύ και ευχόμαστε να είσαι υγιής και χαρούμενη με την υπέροχη οικογένεια σου, κι εμάς».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: