fbpx
26.4 C
Nicosia
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ανάδοχος γονέας καταγγείλει ότι παιδιά που διανέμουν σε Παιδική Στέγη...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ανάδοχος γονέας καταγγείλει ότι παιδιά που διανέμουν σε Παιδική Στέγη δέχονται κακοποίηση

-

Μια απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με ανάδοχο γονέα να ζητά την άμεση επίλυση θεμάτων που ταλανίζουν την Παιδική Στέγη Ανηλίκων. Με επιστολή ο ανάδοχος γονέας, ζητά από τους αρμοδίους φορείς αλλά και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ληφθούν άμεσα μέτρα για να προφυλαχθούν τα μικρά παιδιά.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγείλει η ανάδοχη γονέας το σύστημα υστερεί πάρα πολύ για τα παιδιά από ηλικίας 4 μέχρι 15 ετών τα οποία διαμένουν μαζί στο ίδιο μικρό χώρο. Τα μεγαλύτερα παιδιά ξυλοφορτώνουν τα μικρότερα ενώ όπως διευκρινίζει εκτός από αυτό, η Παιδική Στέγη αντιμετωπίζει έλλειψη προσωπικού με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο στα παιδιά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η ίδια είναι ανάδοχος γονέας, δύο μικρών παιδιών, τα οποία επανειλημμένα της εξομολογούνται ότι η Παιδική Στέγη έχει γίνει πλέον ο χειρότερος εφιάλτης τους. Μάλιστα, όπως η ίδια ισχυρίζεται τα παιδιά βλέπουν εφιάλτες, ουρούν στον ύπνο τους, λόγω φόβου και τρομοκρατίας από τα μεγαλύτερα παιδιά.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει τώρα, τα μικρά παιδιά πρέπει να μένουν ξεχωριστά από τα μεγαλύτερα παιδιά. Υπάρχει έλλειψη προσωπικού, δεν ξέρω πως ακριβώς θα το χειριστείτε… Αυτά τα μικρά περισσότερο από όλους μας έχουν την ανάγκη μας, είχαν βιώσει σωματικά και ψυχικά τραύματα και μπήκαν στη στέγη για ένα καλύτερο αύριο…. Έχει γίνει όμως ο χειρότερος εφιάλτης τους. Όταν παίρνω τα παιδάκια βλέπουν εφιάλτες, ουρούν στον ύπνο τους. Είμαι ανάδοχος γονέας για δύο μικρά παιδιά.  Μου λένε αδιανόητα πράγματα που συμβαίνουν εκεί και κλαίνε με λυγμούς γιατί δεν θέλουν να πάνε πίσω στη στέγη «μας δέρνουν και εμάς και τις κυρίες τα μεγάλα παιδιά» . Απευθύνω θερμή έκκληση σε όλους, εκ μέρους των μικρών παιδιών της Παιδικής Στέγης».

Να επισημανθεί, όπως αναφέρει η ανάδοχη μητέρα που για ευνοϊκούς λόγους δεν αποκαλύπτουμε τα στοιχεία της, έχει αποστείλει επιστολή τόσο στους αρμοδίους φορείς όσο και στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένοντας σύντομα την απάντησή τους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

«KOΠΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ»: Ποια κοινότητα πήρε το πρώτο βραβείο -Τα...

Το Υφυπουργείο Τουρισμού βράβευσε Δημοτικά Σχολεία της Κύπρου που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό με τον τίτλο «Κοπιάστε στην Κοινότητα μας». Ο Διαγωνισμός, διοργανώνεται κάθε χρόνο από...