ΑΝNΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: TO YΠΕΡΟΧΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΓΛΕΖΟΥ

Από τις πιο κομψές και στιλάτες γυναίκες πολιτικούς θεωρείται η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Η νεαρή πολιτικός είναι λάτρης του καλού ντυσίματος και από ανέκαθεν πρόσεχε επιμελώς την κάθε εμφάνισή της. Μια εμφάνισή που συζητήθηκε πριν από οκτώ χρόνια ήταν και η ημέρα του γάμου της αλλά  και το νυφικό της που έφερε την υπογραφή του γνωστού Κύπριου σχεδιαστή Γρηγόρη Εγγλέζου.

Μπορεί η Αννίτα Δημητρίου να τρέχει όλη την ημέρα για να προλάβει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά πάντοτε προσέχει την εμφάνισή της, αναδεικνύοντας το ξεχωριστό της στιλ και την φινέτσα της.  Κάποιες από τις εμφανίσεις της είναι ιδιαίτερα προσεγμένες με αυστηρές γραμμές και κάποιες άλλες πιο casual και ανέμελες, προσαρμοσμένες στο σωματότυπο της.

Από παλιότερα, η ίδια επέλεγε να εμπιστεύεται τον γνωστό Κύπριο σχεδιαστή Γρηγόρη Εγγλέζο για τις εμφανίσεις της αναδεικνύοντας με τη σειρά του το προσωπικό της στιλ και γούστο. Μάλιστα, το νυφικό του γάμου της, το σχεδίασε ο Γρηγόρης Εγγλέζου παρουσιάζοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα που την συγκεκριμένη ημέρα η πρόεδρος της Βουλής, έλαμπε κυριολεκτικά. Να θυμίσουμε, ότι τον Ιούλιο η Αννίτα Δημητρίου θα γιορτάσει τα οκτώ χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της σύζυγό Αντρέα Κυπριανού για τον οποίο πολλές φορές έχει εκφράσει τα αισθήματα της.  

Hot this week

ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ: Συγκίνηση στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων – «Ήμουν 26 και έγινα 46 χρονών»-(Βίντεο)

Η Σία Κοσιώνη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τον...

ΣΟΦΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ: Από μια ιδέα καθημερινής οργάνωσης στη δημιουργία σύγχρονων ημερολογίων

Η Σοφία Ευθυμίου, μια νεαρή σύζυγος, μητέρα και επαγγελματίας,...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Η συγκινητική επιστροφή στο γήπεδο δίπλα στην Ομόνοια -(Φώτο)

Στο γήπεδο, εκεί που για εκείνον δεν είναι απλώς...

ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ: Ρεύμα υπάρχει, χώρος στο δίκτυο όχι – Τι απαντά ο αρμόδιος φορέας

Σαφείς διευκρινίσεις για το ζήτημα των αποκοπών σε φωτοβολταϊκά...

Topics

ΣΟΦΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ: Από μια ιδέα καθημερινής οργάνωσης στη δημιουργία σύγχρονων ημερολογίων

Η Σοφία Ευθυμίου, μια νεαρή σύζυγος, μητέρα και επαγγελματίας,...

ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ: Ρεύμα υπάρχει, χώρος στο δίκτυο όχι – Τι απαντά ο αρμόδιος φορέας

Σαφείς διευκρινίσεις για το ζήτημα των αποκοπών σε φωτοβολταϊκά...

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Για υπόθεση κάνναβης στη Λευκωσία – Εντοπίστηκε δεύτερο δέμα με σχεδόν 4,5 κιλά ναρκωτικών

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση εντοπισμού περίπου οκτώ κιλών...

Related Articles

Popular Categories