19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ο 14χρονος πρίγκιπας που έφυγε πρόωρα - Όλη η αλήθεια...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ο 14χρονος πρίγκιπας που έφυγε πρόωρα – Όλη η αλήθεια για τον απρόσμενο χαμό του-(Βίντεο-Φώτο)

-

Αναπάντητα γιατί, προκάλεσε ο θάνατος του 14χρονου Αντώνη Κωνσταντίνου από την Λευκωσία. Ο μαθητής ο οποίος φοιτούσε στο Γυμνάσιο Σταυρού στο Στρόβολο ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συμμαθητών και των καθηγητών του. Τα όνειρά του διακόπηκαν αναπάντεχα την Κυριακή, λίγο μετά από μια διαδικτυακή συνομιλία με τους φίλους του.

Μετά την παρακολούθηση του τελικού του Κυπέλου Euro 2024, ο Αντώνης αποφάσισε να συνεχίσει τη νύχτα του παίζοντας διαδικτυακά παιχνίδια με τους φίλους του. Γύρω στις 4.15 το πρωί, ανέφερε ότι αισθανόταν κουρασμένος και ήθελε να κοιμηθεί. Πέντε λεπτά αργότερα, ενώ ήταν ακόμη συνδεδεμένος, οι φίλοι του τον παρότρυναν να ξυπνήσει για να συνεχίσουν το παιχνίδι.

Το πρωί, η μητέρα του Αργυρώ, λίγο πριν φύγει για την εργασία της, πήγε στο δωμάτιο των δίδυμων κοριτσιών της και στο δωμάτιο του Αντώνη για να τους χαιρετήσει και είδε ότι ακόμη κοιμόνταν. Ήσυχη, έφυγε για τη δουλειά της. Όταν επέστρεψε στο σπίτι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της, ρώτησε τις δίδυμες κόρες της αν ο Αντώνης είχε ξυπνήσει και έλαβε αρνητική απάντηση.

Τότε πήγε στο δωμάτιο του και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του. Ο θάνατος του Αντώνη ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη, υπέστη αιμορραγία στο στομάχι, με αποτέλεσμα το αίμα να εισχωρήσει στους πνεύμονες. Ο Αντώνης από μικρή ηλικία, αντιμετώπιζε πρόβλημα μυοκαρδίου, αλλά αυτό δεν είχε αποτελέσει ιδιαίτερη ανησυχία για τους οικείους του.

Ήταν ένα παιδί που απολάμβανε την εφηβεία του με τους φίλους του, ενώ οι δραστηριότητές του ήταν μέσα σε λογικά πλαίσια. Άξιο απορίας ήταν ότι τις τελευταίες ημέρες πριν το θάνατό του, μάζευε εικόνες Αγίων και την περασμένη Παρασκευή είχε επισκεφθεί τον Πάτερ Κωνσταντίνο για εξομολόγηση και κοινωνία. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όσους τον γνώρισαν από κοντά.

Η μεγάλη εκτίμηση και αγάπη που έτρεφαν για τον νεαρό έφηβο οι φίλοι του φαίνεται από τα γκράφιτι που δημιούργησαν για να τον αποχαιρετήσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Το γεγονός ότι οι φίλοι του πήραν λεωφορείο χθες για να μεταβούν σε εκκλησία στη Λεμεσό και να ανάψουν μια λαμπάδα για τον Αντώνη, φανερώνει πόσο αγαπητός ήταν σε όλους.

Ο Αντώνης ήταν ένθερμος οπαδός της Ομόνοιας και οπαδοί της Ομόνοιας τον αποχαιρέτησαν με πυρσούς και με ένα πανί στο οποίο αναγράφεται: «Αντώνη ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα». Μάλιστα, σε ανάρτησή ο σύνδεσμος δημοσίευσε σχετικό βίντεο

«Ο Αντώνης φίλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ετών 15 έφυγε από κοντά μας απροσδόκητα. Το σύντομο πέρασμα του θα παραμείνει ανεξίτηλο στις μνήμες μας. Καλό ταξίδι στον καταπράσινο ουρανό αδερφέ»

Η κηδεία του Αντώνη θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα με πλήθος κόσμου να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία. Γονείς, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές του προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη για να απαλύνουν τον πόνο που τους προκάλεσε ο άδικος χαμός του αγαπημένου Αντώνη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...