Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025
5.8 C
Cyprus

ΑΝΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: EΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΗΣ-ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

- Advertisement -

Στην γενέτειρα της, στο χωριό Κόρνος επέστρεψε η Ολυμπιονίκης Άντρια Χριστοφόρου μαζί με τον σύζυγός της, Μάριο Αθανασιάδη από το Τόκιο. Παρά την απογοήτευση της, η Άντρια Χριστοφόρου κοιτάει μπροστά και συνεχίσει τις προσπάθειες της, για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Γαλλία.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας υποδέχτηκε το ζευγάρι ο  Γιώργος Χρυσοστόμου ο οποίος συνεχάρη την Άντρη Χριστοφόρου και ολόκληρη την ποδηλατική ομάδα για την συμμετοχή και την προσπάθεια που κατέβαλαν και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για τον αγώνα που έδωσε. Να θυμίσουμε ότι η ποδηλάτης κατά τη διάρκεια του αγώνα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο άλλης ομάδας, ενώ στη συνέχεια ύστερα από απόφαση των κριτών για την οποία η κυπριακή ομάδα εξέφρασε δικαιολογημένα έντονα παράπονα, υποχρεώθηκε να σταματήσει προσωρινά τον αγώνα, γεγονός που συνέβαλε στην τελική ακύρωση της λόγω υπέρβασης του χρόνου απόστασης από την πρώτη αθλήτρια. Επιπρόσθετα συζήτησαν και για την παραμονή τους στα ξενοδοχεία που υπέδειξαν οι διοργανωτές εκτός Ολυμπιακού χωριού, ειδικά για την Ποδηλασία Δρόμου, τα αγωνίσματα της οποίας έχουν διεξαχθεί αρκετά μακριά από το Τόκυο.

Να επισημάνουμε, ότι ο Μάριος Αθανασιάδης στο Τόκιο εκτελούσε χρέη μηχανικού ενώ μαζί με αποστολή της ποδηλάτριας ήταν και ο προπονητής της Μιχάλης Χατζηιώαννου  ο οποίος επέστρεψε την προηγούμενη μέρα και στο αεροδρόμιο Λάρνακας τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου.

Σε σημερινή ανάρτησή της, η ίδια ευχαρίστησε όλους όσοι την στήριξαν στο μακρύ ταξίδι της.

«Ευχαριστούμε για την υποδοχή και την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση σε αυτό το μακρύ ταξίδι, στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Hot this week

«ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ»: Αφιέρωμα στο Ίδρυμα «Αλκίνοος Αρτέμιου»–Η εκπομπή που δίνει φωνή για τους καρκινοπαθείς

Ένα ιδιαίτερο και βαθιά ανθρώπινο αφιέρωμα παρουσιάζει αυτή την...

ΣΙΔΝΕΪ: Πατέρας και γιος οι δύο δράστες που σκόρπισαν τον θάνατο- (Βίντεο)

Πατέρας και γιος είναι οι δράστες που σκόρπισαν τον...

ΑΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, δεν την εξαφανίζεις

ΓΡΑΦΕΙ: O Παπα - Ράτσης Το έχουμε πει και θα...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: Γιατί ακυρώθηκε η έκθεση «Antisystemic Art»- Προϊόν κολάζ η ανάρτηση των έργων του

Η έκθεση «Antisystemic Art» του εικαστικού Γιώργου Γαβριήλ στη...

Topics

ΣΙΔΝΕΪ: Πατέρας και γιος οι δύο δράστες που σκόρπισαν τον θάνατο- (Βίντεο)

Πατέρας και γιος είναι οι δράστες που σκόρπισαν τον...

ΑΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ, δεν την εξαφανίζεις

ΓΡΑΦΕΙ: O Παπα - Ράτσης Το έχουμε πει και θα...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ: Για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Σίδνεϊ-12 άτομα έχασαν τη ζωή τους-(Βίντεο)

Ανακοίνωση διεθνούς καταδίκης έρχεται μετά την τρομοκρατική επίθεση στην...

14ΧΡΟΝΗ: Aπουσιάζει από το σπίτι της εδώ και πέντε ημέρες-Μήπως την έχετε δει;

Αγωνία επικρατεί για την τύχη της 14χρονης Κωνσταντίνας Αδαμίδου,...

Related Articles

Popular Categories