fbpx
15.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ-ΜΑΡΚΟΣ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΣ: Για ποιο λόγο πήγαν ταξίδι μαζί σε λαμπερά μέρη...

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ-ΜΑΡΚΟΣ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΣ: Για ποιο λόγο πήγαν ταξίδι μαζί σε λαμπερά μέρη εκτός Κύπρου (Φώτο)

-

Ένα απίθανο ταξίδι πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες ο Μάρκος Κωμοδρόμος και η Άντρη Καραντώνη, όπου πρόκειται να δώσουν το παρόν τους σε μια λαμπερή μουσική γιορτή, που αρκετοί θα ζήλευαν.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Συγκεκριμένα οι δύο τους αύριο θα παρευρεθούν στα NRJ MUSIC AWARDS 2021 , την 23η έκδοση των βραβείων στις Κάννες, και θα μεταδίδονται ταυτόχρονα στο Γαλλικό κανάλι TF1 . Η λαμπερή μουσική γιορτή θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις Κάννες. Οι ακροατές του NRJ Cyprus είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες σε 13 διάφορες κατηγορίες μεταξύ άλλων International Male Artist of The Year, International Female Artist of The Year, Dj of The Year, International Collab of The Year, International Song of The Year …και άλλες κατηγορίες.

Παράλληλα, στην λαμπερή μουσική γιορτή θα βραβευτούν οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες της χρονιάς, και ο NRJ Cyprus θα είναι παρών με αποκλειστικές LIVE αναφορές και βίντεο μέσω των κοινωνικών μας δικτύων στο Facebook & Instagram @NRJCyprus. Δύο τυχεροί ακροατές του NRJ Cyprus ταξίδεψαν χθες στις Κάννες για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη γιορτή της μουσικής.λ από κοντά. Επίσης, να επισημανθεί ότι μεταξύ των υποψηφίων και NRJ καλλιτεχνών είναι υποψήφιοι σε κατηγορίες οι Justin Bieber, Olivia Rodrigo, THE WEEKND , Ed Sheeran, Maneskin, Shawn Mendes, Ava Max, Shakira, Harry Styles,Dual Lipa, Billie Eilish και άλλοι. Παράλληλα, με το hashtag #NΜΑ2021 & #ΝΜΑ όσοι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν fresh βίντεο, cool φωτογραφίες και πολλά άλλα.

Πάντως, σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουν στα προσωπικά τους προφίλ τόσο ο Μάρκος Κωμοδρόμος όσο και η Άντρη Καραντώνη είναι αξιοζήλευτο. Προς στο παρόν έχουν επισκεφθεί τη Νίκαια, Μόντε Κάρλο Μονακό και Σαιν-Τροπέ ενώ ο τελικός τους προορισμός είναι οι Κάννες για να παρευρεθούν στα NRJ MUSIC AWARDS 2021.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: