ΑΝΤΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: Πεζοπορία και αιμοδοσία εις μνήμη της 17χρονης που έφυγε από τη ζωή

Μια αξιέπαινη πεζοπορία και αιμοδοσία διοργανώνεται εις μνήμη της 17χρονης Άντρεα Χριστοφόρου η οποία έφυγε από τη ζωή στα δεκαεπτά της χρόνια.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την οικογένεια της με τον τίτλο «Περπατώ για την Αντρέα και τα παιδιά με καρδιοπάθειες» την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 17.00 με αφετηρία στον πεζόδρομο Αργάκας απέναντι από την Esso. Συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί η 3η εθελοντική αιμοδοσία από κινητή μονάδα αιμοδοσίας στο σπίτι της Άντρεας. Την εκδήλωση στηρίζουν το Κοινοτικό Συμβούλιο Αργάκας και ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών παιδιών και Φίλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εθελοντής και πεζοπόρος για τις Ηρωίδες που δίνουν τη δική τους μάχη με το καρκίνο του μαστού-https://coffeevibesmagazine.com/2022/10/10/%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b7%cf%83-%cf%83%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80/

Να θυμίσουμε, ότι η νεαρή Άντρεα είχε εντοπισθεί αναίσθητη στο κρεβάτι της από την μητέρα της, η οποία προσπαθούσε μάταια να την ξυπνήσει. Ήταν μέλος πολύτεκνης οικογένειας και ήταν το πέμπτο παιδί και μάλιστα ορφανή από πατέρα. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι την μέρα του θανάτου της, ήταν τα γενέθλια της μητέρας της και η πιο μεγάλη της αδελφή ετοίμαζε γι’ αυτήν ένα πάρτι έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μία αιφνίδια καρδιακή ανακοπή κάθε δύο λεπτά στην Ευρώπη-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1665406515/mia-aifnidia-kardiaki-anakopi-kathe-dyo-lepta-stin-efrwpi

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΟΔΟΥΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε αυτοκινητόδρομους – Πότε ξεκινούν οι εργασίες και πού θα επηρεαστεί η κίνηση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα σε διάφορα...

«ΣΕΙΡΗΝΕΣ»: Έπεσαν στη θάλασσα για έναν σκοπό – 120 γυναίκες κολύμπησαν στον Πρωταρά για την Αροδαφνούσα-(Φώτο)

Περισσότερες από 120 γυναίκες μπήκαν στη θάλασσα στον Πρωταρά...

Topics

Related Articles

Popular Categories