fbpx
24.7 C
Nicosia
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: AΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ (βίντεο)

ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: AΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ (βίντεο)

-

Όταν κάποιοι φτάνουν στο βάθρο της επιτυχίας τους, τότε κάποιοι άλλοι τους «πολεμούν» με οποιανδήποτε μέσα μπορούν. Η συγγραφέας Λένα Μαντά με τις δηλώσεις της τα «έβαλε» με τον Κύπριο ηθοποιό Ανδρέα Γεωργίου χαρακτηρίζοντας τον, αχάριστο…. Πριν από λίγο όμως ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε την δική του απάντηση.

Συγκεκριμένα η συγγραφέας χαρακτήρισε τον συμπατριώτη μας αχάριστο στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιο λέγοντας ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ για το «Βαλς με 12 Θεούς» αλλά ούτε ένα ευχαριστώ από τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλη Νικολάου. «Το πρόβλημα για μένα είναι εάν με αδικούν…Δεν μου είπαν ποτέ ευχαριστώ…Άνοιξαν οι πόρτες του Αντ-1 στον Ανδρέα Γεωργίου και στον Κούλη Νικολάου…Ποτέ δεν με πλήρωσαν ούτε ένα σεντ…»

Η συγγραφέας Λένα Μαντά

Πριν από λίγο ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε την δική του αποστομωτική απάντηση προς την συγγραφέα «Εγώ πάλι το ευχαριστώ για την επιλογή του Μπρούσκο θα το ξαναπώ στον κύριο Γιάννη Λάτσιο και στον κύριο Θοδωρή Κυριακού. Κανένας και τίποτα δεν ανοίγουν δρόμο σε ένα κανάλι αν το συγκεκριμένο προϊόν δεν το θέλουν ο Διευθυντής προγράμματος και ο καναλάρχης. Λυπάμαι πολύ για τα σχόλια της κυρίας».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: