fbpx
28.7 C
Nicosia
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Φιλανθρωπική μουσική βραδιά με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Ευριδίκη και ΟΝΕ-(Φώτο)

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Φιλανθρωπική μουσική βραδιά με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Ευριδίκη και ΟΝΕ-(Φώτο)

-

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική Μουσική Βραδιά που διοργάνωσε ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου με τον αγαπημένο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να υποδέχεται την Ευρυδίκη και special guests τους ONE την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις Νότες Live στη Λεμεσό.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Κατερίνα Χαραλάμπους ενώ οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τραγούδια, παλιές και νέες επιτυχίες από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, την Ευρυδίκη και τους ONE. Η εκδήλωση ήταν πρωτοβουλία της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου που στόχο είχε την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών Υποστηρικτικής και Ανακουφιστικής φροντίδας του Συνδέσμου.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής και Υποστηρικτικής Φροντίδας σε  συνανθρώπους μας που τους άγγιξε ο καρκίνος για περισσότερα από 50 χρόνια.

Ο Μάριος Παπαηλία η Στέλλα Σάββα ο Λουκάς Φουρλάς και η Παναγιώτα Φωτίου

Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών και παροχή υπηρεσιών σε εξωτερικούς ασθενείς στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, κατ’ οίκον ιατρική και 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα ασθενών παγκύπρια, ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και χειρισμού λεμφοιδήματος, αρωματοθεραπεία, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Η Γιούλα Ηρακλέους η Μπέλλα Ροδά και η Άλκηστη Καννίδου

Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς συμπολίτες μας ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του.

Η Μαρία Αλεξάνδρου Ψάλτη η Μπέττυ Αντωνιάδου η Κατερίνα Κωνσταντίνου και η Κατερίνα Χαραλάμπους.

Ο Ράι Χριστοφόρου και ο Ανδρέας Τρισβέης

Η Τζίνα Κωνσταντίνου και ο Μαρίνος Ερμογένους

Η Τζούλια Αζίδου και ο Γιώργος Φυλακτού

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΘΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Μητέρα δύο παιδιών ζητά βοήθεια ενόψει του Πάσχα -Το...

Έκκληση προς βοήθεια για οικογένεια που βρίσκεται σε δυσμενή θέση, εκφράζει η κοινωνική ακτιβίστρια, Θέα Νικολάου ενόψει του Πάσχα. Συγκεκριμένα, μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 6...