ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: Διέκοψαν συνεργασία με γνωστό influencer της Ελλάδας λόγω της υπόθεσης του βιασμού της 24χρονης (Φώτο)


Την απόφασή τους γνωστοποίησαν πριν από λίγη ώρα από τον προσωπικό τους λογαριασμό, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, ανακοινώνοντας ότι πλέον ο influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν έχει καμιά σχέση με τον διαγωνισμό στο οποίο δίνουν σε έναν τυχερό ένα σπίτι στην Αθήνα, αξίας 100.000 ευρώ.

Ο Γιάννης και τ’ αδέρφια του «μέσω» και του Αλέξανδρου Κοψιάλη, διοργάνωναν έναν τεράστιο διαγωνισμό για ένα σπίτι στην Αθήνα. Ο εν λόγω influencer μίλησε για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργία Μπίκα εμπλέκοντας το όνομα γνωστού επιχειρηματία ότι όταν έγινε ο βιασμός έλειπε από την Ελλάδα. «O [επιχειρηματίας] από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του». Έτσι, ξεκίνησε το #cancel_kopsialis στο Twitter, το hashtag που κάποια στιγμή έφτασε και στην κορυφή των trends στην Ελλάδα, με τον κόσμο να τον κατηγορεί πως έσπευσε να υπερασπιστεί τους φίλους του, επειδή ο ίδιος έχει τονίσει ότι γνωρίζεται προσωπικά με τον επιχειρηματία.

Γι’ αυτό το λόγο, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο διαχωρίζοντας τη θέση τους από τα όσα προηγήθηκαν, οδηγήθηκαν στην απόφαση να “διώξουν” τον έλληνα Instagrammer. Την απόφασή τους γνωστοποίησαν πριν από λίγη ώρα από τον προσωπικό τους λογαριασμό, ανακοινώνοντας ότι πλέον ο διαγωνισμός είναι αποκλειστικά και μόνο δική τους υπόθεση!

Hot this week

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Από τα δημοσιογραφικά γραφεία στα βουλευτικά έδρανα- (Βίντεο)

Ένας από τους υποψηφίους που ξεχώρισε μέσα από τη...

ΣΤΑΛΩ ΗΛΙΑ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μας…» – Η τελευταία φωτογραφία με την κουμπαρά της Γωγώ Μαστροκώστα

Με ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά τη Γωγώ Μαστροκώστα...

25 ΜΑΪΟΥ: Ένα παιδί εξαφανίζεται κάθε δύο λεπτά στην Ευρώπη-Η εικόνα και τα δεδομένα για την Κύπρο

Η 25η Μαΐου είναι αφιερωμένη στη Διεθνής Ημέρα Εξαφανισμένων...

Topics

200 ΚΙΘΑΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ!

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττει επί σκηνής με την...

ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ: «Αγάπη μου, πέτα ψηλά, πήγαινε στο φως»-(Βίντεο)

Με μία βαθιά συγκινητική ανάρτηση, ο Τραϊανός Δέλλας αποχαιρέτησε...

Related Articles

Popular Categories