19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: H παραδοχή της για τα λάθη που αφορούν τα κλιματιστικά...

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: H παραδοχή της για τα λάθη που αφορούν τα κλιματιστικά στα σχολεία-«Να ζητάμε από τα παιδιά να αντέξουν ακόμα τρία χρόνια σε συνθήκες καύσωνα είναι απαράδεκτο»

-

Η Αννίτα Δημητρίου, πρόεδρος του ΔΗΣΥ και της Βουλής, παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη από την προηγούμενη κυβέρνηση, ειδικά στο θέμα της έλλειψης κλιματιστικών στα σχολεία.

Σε ανάρτησή της, τόνισε ότι δεν είναι αποδεκτό να ζητείται από τα παιδιά να αντέξουν σε συνθήκες καύσωνα και ότι πρέπει να υπάρξουν άμεσες λύσεις. Από τη πλευρά της τόνισε ότι ο ΔΗΣΥ είναι έτοιμος να στηρίξει την επίλυση αυτού του προβλήματος και να προχωρήσει με προτάσεις για το μέλλον, χωρίς να δικαιολογεί παραλείψεις του παρελθόντος​.

«Αρκετός κόσμος επισημαίνει ότι η έλλειψη κλιματιστικών στα σχολεία είναι πρόβλημα και της προηγούμενης κυβέρνησης. Έχει δίκιο. Τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης όμως δεν δικαιολογούν καμία αδράνεια από τη σημερινή.Να ζητάμε από τα παιδιά να αντέξουν ακόμα τρία χρόνια σε συνθήκες καύσωνα είναι απαράδεκτο. Το επόμενο καλοκαίρι κάθε σχολείο πρέπει να έχει τις απαραίτητες υποδομές.

Είναι θέμα προτεραιότητας και στον Δημοκρατικό Συναγερμό είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε αυτόν το στόχο. Αποστολή μου είναι να προχωρώ σε προτάσεις για το αύριο και όχι να δικαιολογώ παραλείψεις του χτες. Ούτε μπορεί κάθε φορά η απάντηση να είναι ότι δεν έγινε πριν. Η πατρίδα μας πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Να μη διστάσουμε να αλλάξουμε ό,τι χρειαστεί για να φτιάξουμε την Κύπρο που θέλουμε».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: