Σε μια ημέρα γεμάτη ανθρωπιά, συγκίνηση και αληθινή προσφορά, ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Δροσιάς, σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς ΚΑ’ και με τη στήριξη του ΚΒ’, διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία τη φιλανθρωπική δράση «Χάρισέ μου… μια ΤΟΥΦΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», εις μνήμην Άννας Σιάλαρου και προς ενίσχυση του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ.
Η ανταπόκριση ήταν συγκλονιστική: 160 μαθητές και 18 εκπαιδευτικοί συμμετείχαν ενεργά στη δράση, προσφέροντας τα μαλλιά τους ή κάνοντας εισφορά, ενώ κομμωτές-γονείς πρόσφεραν εθελοντικά το ταλέντο και τον χρόνο τους, μετατρέποντας το σχολείο σε εργαστήριο αλληλεγγύης και αγάπης. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε υπέρ του ΠΑΣΥΚΑΦ ανήλθε στα €3661.
Η όλη πρωτοβουλία απέδειξε τη δύναμη της ενότητας και της προσφοράς: κάθε τούφα, κάθε εισφορά, κάθε χαμόγελο των παιδιών, μετατράπηκαν σε μήνυμα ελπίδας και στήριξης για τους συνανθρώπους μας που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: