Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
4.7 C
Cyprus

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΟΥ: To safe pass και η απάντηση της πωλήτριας-Οι έλεγχοι καλά κρατούν…

- Advertisement -

Ένα περιστατικό που χρήζει διερεύνησης από την Αστυνομία αναφέρει σε ανάρτησή της, η δημοσιογράφος Άννα Μαρία Ευτυχίου, όταν σε έξοδο της μετέβη σε κατάστημα για να ψωνίσει.

Να σημειωθεί, ότι η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και έχει ως αποτέλεσμα να βήχει συνεχώς, κάτι που είναι ιδιαίτερα εμφανές. Σε έξοδο της, για να μεταβεί σε κατάστημα θέλοντας να δείξει το safe pass όπως απαιτείται και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, η πωλήτρια εξέπληξε τους πάντες με το ειρωνικό ύφος της.. Η δημοσιογράφος σχολίασε το περιστατικό που της συνέβη σε ανάρτησή της.

«Μπαίνω σε ένα κατάστημα βγάζω να δείξω safe pass και η υπάλληλος νευριάζει απαντώντας: “εμείς δεν θέλουμε πελλάρες”. Μπαίνω σε 2ο κατάστημα ούτε καν ζητά safe pass, το δείχνω σε φώτο. Λέει οκ. Τίποτα άλλο. Ούτε καν το ελέγχει με σκαν.Τώρα ξέρετε πως μεταδίδουν τον ιό και που. Αστυνομία Κύπρου χθες ελέγχους ΠΑΝΤΟΥ.PS: Να σημειωθεί ότι βήχω πολύ λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού. Φυσικά αυτό δεν ήταν πρόβλημα για τους καταστηματάρχες».

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories