fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΟΥ: Οι πολίτες θα έχουν λόγο για το Ουκρανικό-Αύριο ζωντανά...

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΟΥ: Οι πολίτες θα έχουν λόγο για το Ουκρανικό-Αύριο ζωντανά στο Facebook

-

Ερωτήσεις, προς τους Ευρωβουλευτές για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, θα έχουν τη ευκαιρία να απευθύνουν όλοι οι πολίτες, αύριο Τρίτη 16.30 μέσω του facebook και του Instagram στη σελίδα “Ep your voice counts”, με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο της εκπομπής “Τι κάνει η Ευρώπη για μένα” Άννα-Μαρία Ευτυχίου.

Τρεις Κύπριοι Ευρωβουλευτές θα σχολιάσουν τις αποφάσεις της Ευρώπης γύρω από τον πόλεμο αλλά και τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν, κατά πόσο αυτές επηρεάζουν την Κύπρο και το εθνικό μας πρόβλημα και τι σημαίνει αυτό για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όλοι οι πολίτες μπορούν να στείλουν από σήμερα και καθ’ όλη την διάρκεια της εκπομπής που θα προβάλλεται ζωντανά στο facebook σε σύνδεση από το στούντιο του Sigmalive, στην σελίδα: «Ep your voice counts», μέσω σχετικού μηνύματος που θα αποστέλλουν.

Όλα τα μηνύματα θα διαβαστούν ανώνυμα. Ουκρανικό-Κύπρος-ΕΕ. Που βρισκόμαστε και πως προχωράμε; Έγιναν όσα έπρεπε; Τι σημαίνει για το Κυπριακό τα όσα συμβαίνουν και πολλά άλλα, στο facebook event του προφίλ “EP your voice counts” Οι Ευρωβουλευτές του ΔΗΣΥ, του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ: Λουκάς Φουρλάς εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Γιώργος Γεωργίου εκ μέρους της ομάδας της Αριστεράς και Κώστας Μαυρίδης εκ μέρους της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, θα απαντούν στις ερωτήσεις όλων των πολιτών, ζωντανά από τις Βρυξέλλες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: