fbpx
22.1 C
Nicosia
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: TO TΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: TO TΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

-

Ένα νέο τραγούδι κυκλοφόρησε η Άννα Βίσση, το οποίο οι στίχοι του τραγουδιού είναι προσαρμοσμένοι στην εποχή που ζούμε. Το τραγούδι τιτλοφορείται «Λουλακί» και περιγράφουν ένα έρωτα που είναι παντού και δεν νικιέται ούτε με την καραντίνα.

Το τραγούδι ήδη έχει αρχίσει να αποθεώνεται από τους θαυμαστές και πολύ περισσότερο από τους ερωτευμένους που δεν ζουν όπως θέλουν, λόγω των καταστάσεων τον έρωτα τους. «Η καραντίνα, μάτια μου, σου πάει…», τραγουδά η Άννα Βίσση και οι πανταχού ερωτοχτυπημένοι μέσα από τους στίχους του βλέπουν το πρόσωπο των αγαπημένων τους.

 

Το «Λουλακί», είναι σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, μάλιστα σε λιγότερο από μία ώρα από την κυκλοφορία του, το «Λουλακί» ανέβηκε στην πρώτη θέση του iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο. Συνδυάζοντας μία ιδιαίτερη μίξη ήχων με τη δυναμική ερμηνεία της Άννας Βίσση σε μία μοναδική, ανατρεπτική, παραγωγή, το «Λουλακί» ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα.

«Η καραντίνα μάτια μου σου πάει, κάνει το βλέμμα σου να φεγγοβολάει, πίσω από τη μάσκα που φοράς φωτιές πετάνε, τα δυο σου μάτια με πυροβολάνε… Φυλακή, φυλακή, τα μάτια σου τα λουλακί…». Να επισημάνουμε ότι σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει και το music video για το «Λουλακί». Στην παραγωγή του τραγουδιού εμπλέκεται και ο Μπάμπης Στόκας, ενώ στο «Λουλακί» έχει παίξει και η ορχήστρα της Άννας Βίσση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

AUTISM AWARENESS: Πορεία αγάπης για τον αυτισμό – Τι μας δήλωσε...

Οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές Κύπρου στέλνουν μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης με μια αξιέπαινη εκδήλωση προς τα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειες τους. Οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές...