16.2 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…» (βίντεο)

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…» (βίντεο)

-

Το φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης δεν είναι σημερινό. Χρονολογείται εδώ και χρόνια. Έγινε πιο επίκαιρο λόγω της καταγγελίας που έκανε ένα δημόσιο πρόσωπο, η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και όλοι σήμερα μιλούν για ένα θέμα που θεωρείτο ότι κανένας δεν μπορούσε να μιλήσει.

Η βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου πριν λίγο ανάρτησε ένα βίντεο αναφέροντας ότι η σεξουαλική παρενόχληση συμβαίνει και στη δική μας κοινωνία, όπως και παντού στον κόσμο.

«Η σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση δεν είναι ένα παροδικό και μεμονωμένο φαινόμενο. Συμβαίνει και στη δική μας κοινωνία όπως και παντού στον κόσμο. Γι’ αυτό και μας αφορά όλες και όλους. Με το σύνολο των δυνάμεών μας θα πρέπει να συνεισφέρουμε, πολιτεία και κοινωνία, στο να έρχονται στο φως όλα τα περιστατικά. Μόνο αν σπάσει ο κύκλος της σιωπής θα μπορέσουμε πράγματι να προστατεύσουμε τα θύματα».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...