fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΕΤ ΑΡΤΑΝΙ: H KAKOΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ (βίντεο)

ΑΝΕΤ ΑΡΤΑΝΙ: H KAKOΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ (βίντεο)

-

Το δικό της μήνυμα έστειλε σήμερα η Ανέτ Αρτάνι στα θύματα που έχουν υποστεί από βία από τους συντρόφους τους. Η άλλοτε εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision που ζει πλέον μόνιμα στην Αμερική μίλησε στην εκπομπή Love It και στο Βασίλη Γρηγορόπουλο, για όλες τις δύσκολες στιγμές που είχε αντιμετωπίσει από τον σύντροφό της.

«Ήμουν σε μια άσχημη θέση. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αν δεν πάω πίσω στη μάνα μου ένιωθα ότι θα σκάσω. Εξαιτίας του έμεινα μακριά από την οικογένειά μου.  Πολλοί άνδρες δεν καταλαβαίνουν και λένε “αν ήταν τόσο άσχημα γιατί έμεινες”. Όταν ο άλλος έχει μπει μέσα στο μυαλό σου σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα», είπε για τον πρώην σύντροφό της που την κακοποίησε.

«Όταν ο άλλος έχει μπει μέσα στο μυαλό σου σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα».

Ένας από τους κυριότερους λόγους που εγκατάλειψε την Ελλάδα ήταν η βία που είχε υποστεί. «Έγινε ένας χαμός όταν έφυγα. Η γειτόνισσα μου πήρε την αστυνομία. Με άκουσε που χτύπησα το κεφάλι μου στο πάτωμα. Έφυγα στα κρυφά και δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Σε όλο το ταξίδι έκλαιγα, αλλά ένιωθα ανακούφιση που έφυγα».

Παράλληλα, μίλησε για τον μάνατζερ που την παρενοχλούσε σεξουαλικά «Γνώρισα έναν μάνατζερ που ήταν αθλητής. Ήταν να υπογράψω κάποιο συμβόλαιο και μου ζήτησε κάτι άλλο. Ήταν ένα γομάρι και εγώ ήμουν μισή μερίδα. Πλησίασε και τον σταμάτησα στο τέλος, με πολύ δύναμη, αλλά με έναν φόβο ότι αν πω όχι θα τον προσβάλλω. Παρόλο που εκείνος με πρόσβαλλε που με έβαλε σε αυτήν τη θέση. Υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις που προσπάθησε με βία και στο τέλος έτρεξα και φοβόμουν πως θα με κάνει να νιώσω εγώ άσχημα.

«Πολλές γυναίκες φοβούνται ότι αν πουν κάτι θα τους καταστρέψει ο άλλος. Να μην φοβούνται»

Η τραγουδίστρια έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες λέγοντας ότι δεν πρέπει να φοβούνται. Μάλιστα, το τραγούδι που έχει ήδη κυκλοφορήσει μιλά για τη δύναμη της γυναίκας. «Πολλές γυναίκες φοβούνται ότι αν πουν κάτι θα τους καταστρέψει ο άλλος. Να μην φοβούνται. Δεν ντρέπομαι. Εγώ δεν φταίω γι’ αυτό που έγινε σε εμένα. «Στο τραγούδι που θα βγάλουμε έχει να κάνει με τη δύναμη της γυναίκας. Δυστυχώς στην Αμερική είμαστε πίσω στο θέμα της γυναίκας».

https://streamable.com/q3aqaj
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: