fbpx
28.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΧΟΥΛΙΔΗΣ: To πρώτο παιδί με Αυτισμό που άνοιξε το δρόμο για...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΟΥΛΙΔΗΣ: To πρώτο παιδί με Αυτισμό που άνοιξε το δρόμο για πολλά γενικά σχολεία να συμμετέχουν στους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες-Τι μας ανέφερε η μητέρα του, Νάγια-Βίντεο-Φώτο- (Αποκλειστικό)

-

Το γενικό Δημοτικό σχολείο Παλόδειας όπου φοιτά ο 14χρονος, Ανδρέας Χουλίδης άνοιξε το δρόμο στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών ΑμεΑ να συμμετάσχουν στους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο μικρός Ανδρέας είναι παράδειγμα προς μίμηση ότι όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν εάν υπάρχει θέληση. Σήμερα, ο μικρός Ανδρέας συμμετείχε στους Παγκύπριους Ειδικούς Ολυμπιακούς δίνοντας και παίρνοντας μαθήματα αποδοχής και συμπερίληψης.

Στο πλαϊ του, φυσικά ήταν ο φύλακας άγγελος, η μητέρα του Νάγια αλλά και οι συμμαθητές του, οι οποίοι βλέποντας τον μοιράστηκαν την χαρά του και θέλησαν να μοιράσουν τα μηνύματα που έγραφαν τα πανό τους “Όσο διαφέρουμε, άλλο τόσο μοιάζουμε”, “Μοιάζω, διαφέρω, άνθρωπος είμαι κι εγώ”.

Όπως μας είπε η μητέρα του, Νάγια «Πολλά γενικά σχολεία έχουν μαθητές με αναπηρίες και ίσως το παράδειγμα του Δημοτικού Σχολείου Παλόδειας να ανοίξει το δρόμο συμμετοχής στους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες και για αυτά τα παιδιά».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΥΚΚΟΥ Α’ ΚΑΙ Β’: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων...

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τη συνάντηση-συνεστίαση των κορυφαίων σχολείων της Λευκωσίας, Κύκκου Α' και Κύκκου Β'. Η εκδήλωση αφορά όλους τους αποφοίτους...