fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ: «Τρία γήπεδα Τοξοβολίας σε πλήρη χρήση χωρίς τα λεφτά του...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ: «Τρία γήπεδα Τοξοβολίας σε πλήρη χρήση χωρίς τα λεφτά του φορολογούμενου»-Ποια είναι η επιθυμία του πριν αποχωρήσει

-

Τρία γήπεδα Τοξοβολίας είναι σε πλήρη χρήση, τα οποία διαθέτουν τα πάντα, κάτι που έγινε εφικτό χωρίς τα λεφτά του φορολογούμενου όπως διευκρινίζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Τοξοβολίας, Ανδρέας Θεοφυλάκτου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ανδρέας Θεοφυλάκτου, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής και της Παραολυμπιακης Επιτροπής παρά τον πόλεμο που δέχεται όχι μόνο δεν τα έχει βάλει κάτω αλλά μαζί με το ΔΣ έχει κάνει απίστευτα πράγματα.

Σε σημερινή του ανάρτηση ο κύριος Θεοφυλάκτου, εκ των ιδρυτών του πολιτικού κινήματος Ελπίς με προτεραιότητα τα θέματα αθλητισμού αναφέρει ότι τα νέα γήπεδα και οι νέοι χώροι είναι υπαρκτοί.

«Σήμερα επιτέλους νιώθω ανακούφιση διότι ακόμη μια προσπάθεια ολοκληρώθηκε. Τρία γήπεδα στολίδια για την Τοξοβολία είναι προς πλήρη χρήση. Πράξεις και όχι λόγια. Χωρίς να χρησιμοποιηθούν καθόλου κονδύλια από τον ΚΟΑ ή το κράτος. Όλα γίνονται τελικά. Το Ολυμπιακό προπονητήριο Αμμοχώστου που εδρεύει στο #frenaros όχι μόνο είναι γεγονός αλλά οι αθλητές και γονείς θα έχουν πλέον τον δικό τους χώρο για αναμονή, αφού εκτός από όλα τα υπόλοιπα τοποθετήθηκε σήμερα και ειδικό σπιτάκι με όλα τα χρειώδη μίας και αυτή την εβδομάδα θα μπει και κλιματιστικό, τηλεόραση, μηχανή του καφέ, καρέκλες και τραπεζάκια».

Στο δε πρότυπο πάρκο Τοξοβολίας στην #pyla, που έχει δεχθεί συγχαρητήρια από ανθρώπους του αθλήματος σε όλη τη Ευρώπη, έχει από σήμερα τοποθετηθεί κοντέινερ που θα διαμορφωθεί αναλόγως εντός των ημερών ώστε η επαρχία Λάρνακας να έχει εκτός από το δικό της γήπεδο και γραφεία και τη δική ως αυτονομία σε στόχους και υλικά. Στο Ομοσπονδιακό γήπεδο Τοξοβολίας #levkosia έχουν επιδιορθωθεί τα στέγαστρα με ειδικά πάνελ ενώ θα επιδιορθωθούν και οι προβολείς. Τα προβλήματα στο κτίριο είναι πολλά. Τα συντηρούμε όσο μπορούμε γι’ αυτό και στο Μακάρειο στάδιο ίσως ο ωραιότερος και πιο καλό συντηρημένος χώρος είναι αυτός της Τοξοβολίας».

Παράλληλα, ο Ανδρέας Θεοφυλάκτου διευκρινίζει ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας – Cyprus Archery Federation αποδεικνύει ότι όταν έχεις όρεξη, όταν κλείνεις τα αυτιά στους μπορείς να πετύχεις πολλά ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι συνέβαλαν για να υλοποιηθούν τα έργα.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ. Πραγματικά ότι και να πω είναι λίγο. Στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρου στο σωματείο Φρεναρος 2000 – Τμήμα Τοξοβολίας / Frenaros Archery Club Philoktitis Archery Club ToxoFit και στους ανθρώπους τους που πραγματικά αποδεικνύουν το ρητό που όλους πρέπει να μας συνοδεύει: Ένας για όλους και όλοι για έναν. Ο αθλητισμός έχει μέλλον και οι δύο αυτές κοινότητες βάζουν τα γυαλιά σε δήμους των εκατομμυρίων. Σίγουρα θα ευχαριστήσω τον ΚΟΑ για την τεράστια βοήθεια που μας προσφέρει σε ένα σωρό άλλα θέματα. Θα γίνει άλλη εξειδικευμένη ανάρτηση σύντομα.

Συνεχίζοντας, ο ίδιος δίνει την υπόσχεση πριν αποχωρήσει από τη θέση του Πρόεδρου της Τοξοβολίας θα κάνει τα πάντα ώστε το γήπεδο Τοξοβολίας στη Λεμεσό να γίνει πραγματικότητα.

«Παρόλο που Όλα αυτά δεν ήταν στις υποχρεώσεις μου, όπως ούτε στις υποχρεώσεις μου είναι το γήπεδο Τοξοβολίας στη Λεμεσό, υπόσχομαι ότι μιας και φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας προτού φύγω θα κάνω τα πάντα να δημιουργηθεί γήπεδο Τοξοβολίας και ας είναι πάνω στην οροφή ουρανοξύστη. Η τοξοβολία γεμίζει γήπεδα, δημιουργεί γήπεδα!!!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: