ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ: Έκλεισε η τράπεζα RCB αφήνοντας στο δρόμο 400 υπαλλήλους-Πλήττεται και η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας

Μετά το κλείσιμο της Ρωσικής τράπεζας RCB, 400 άτομα που εργοδοτούνταν εκεί έχουν αβέβαιο μέλλον. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Ανδρέας Θεοφυλάκτου σε ανάρτησή του διευκρινίζει ότι θα υπάρξει πρόβλημα τις αποστολές των αθλητών στο εξωτερικό, χωρίς όμως να χάνει τις ελπίδες του.

«Δυστυχώς ενημερώθηκα σήμερα ότι η Τράπεζα RCB κλείνει και από ότι φαίνεται περίπου 400 άνθρωποι έχουν αβέβαιο μέλλον. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας πλήττεται σοβαρά από αυτά την κατάσταση, όμως, θέλω να ξέρουν άπαντες στο οικοδόμημα της Ομοσπονδίας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί ούτε ευρώ, ενώ όλες οι πληρωμές θα γίνουν κανονικά. Θα υπάρξει πρόβλημα με τις αποστολές των αθλητών μάς στο εξωτερικό, λόγω ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν καταθέσεις, όμως, θα προχωρήσω σε άμεση συνάντηση με το ταξιδιωτικό πρακτορείο ώστε να δοθεί μεγάλη πίστωση και θα δοθεί προσωπική εγγύηση ώστε κανένας μα κανένας να μην πληγεί από αυτό το αναπάντεχο πρόβλημα. Ο προγραμματισμός της Ομοσπονδίας θα συνεχίσει κανονικά. Δεν πρόκειται να βγούμε εκτός σχεδιασμού παρά την άσχημη αυτή εξέλιξη. Έχω ξεκινήσει επαφές για εξεύρεση Τραπεζικού Οργανισμού. Όλοι ξέρουμε τη μεγάλη και χρονοβόρα διαδικασία που απαιτείται κυρίως όταν χρειάζονται εκ νέου οι υπογραφές και όλη εκείνη η χαρτουρα.Το προσωπικό της RCB ήταν πολύ εξυπηρετικό και εκφράζω τη λύπη μου για αυτήν την πολύ άσχημη εξέλιξη!!! Ανδρέας Θεοφυλάκτου -Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας»

Hot this week

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Καραμπόλα με τέσσερα αυτοκίνητα στη Μια Μηλιά – Αυτοκίνητο «καβαλά» άλλο όχημα- (Βίντεο)

Καραμπόλα με τέσσερα οχήματα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας,...

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 12 μήνες φυλάκιση στην 41χρονη για τον θάνατο 35χρονου μοτοσικλετιστή

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο...

ΕΛΕΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Θλίψη στη δημοσιογραφική οικογένεια-Η φωνή πίσω από το «Εμείς κι ο Κόσμος μας»

Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό κόσμο της Κύπρου η είδηση...

Δύο σημαντικές πρωτιές στην Κύπρο στον τομέα της καρδιολογίας από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ανακοινώνει δύο σημαντικές εξελίξεις στον...

Topics

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 12 μήνες φυλάκιση στην 41χρονη για τον θάνατο 35χρονου μοτοσικλετιστή

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο...

Δύο σημαντικές πρωτιές στην Κύπρο στον τομέα της καρδιολογίας από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ανακοινώνει δύο σημαντικές εξελίξεις στον...

ΜΙΕΕΚ: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για ειδικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ΑμεΑ

Μέχρι σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026, μπορούν να υποβάλουν...

«ΤΟ ΓΑΛΑ» του Βασίλη Κατσικονούρη – 2η ΧΡΟΝΙΑ

Επιστρέφει μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής θεατρικής περιόδου  Μετά...

Related Articles

Popular Categories