fbpx
13.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: OI AΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: OI AΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

-

Ο σκηνοθέτης, ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη με την νέα του δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του ίδιου, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ανάρτησε μια φωτογραφία με καλούς αξέχαστους ηθοποιούς, ανάμεσα τους και η Μάρω Κοντού.

Κάπως έτσι περνά ο Ανδρέας Γεωργίου τα καλοκαιρινά του βράδια. Ο συμπατριώτης μας θεωρείται από τους «τυχερούς» της γενιάς του που έχει την δυνατότητα να συνεργάζεται κατά διαστήματα με νέα πρόσωπα αλλά και παλιά που άφησαν το δικό του λιθαράκι στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Στην ανάρτησή του, ο Ανδρέας Γεωργίου επισημαίνει πόσο όμορφο είναι να ακούς ιστορίες από ξεχωριστούς και μοναδικούς ανθρώπους. Στην παρέα του εκτός από την Μάρω Κοντού βρίσκονταν ο Στέφανος Κυριακίδης, η Βάνα Δημητρίου, και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

« Αυτές οι αξέχαστες, καλοκαιρινές νύχτες.. μια παρέα από ανθρώπους που κουβαλάνε μοναδικές ιστορίες… Ιστορίες που ακούς μόνο από αυτούς τους λίγους και ξεχωριστούς, τους μοναδικούς στο είδος τους ανθρώπους»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: