fbpx
18.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Η αφοσίωση του να πετύχει το αυτονόητο μέσα από τις...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Η αφοσίωση του να πετύχει το αυτονόητο μέσα από τις πράξεις του

-

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ και υποψήφιος για τη θέση του Ευρωβουλευτή, Ανδρέας Αποστόλου, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με την πορεία του στα κοινά, έχει αποδείξει ότι κατέχει με αξία μια κοινοβουλευτική θέση, ενώ πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος που νοιάζεται και προσπαθεί να βοηθήσει με τους δικούς του τρόπους παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Πατέρας δύο παιδιών, της Χριστίνας και του Κωνσταντίνου, ο Ανδρέας Αποστόλου και η σύζυγός του, Θεοδοσία Αποστόλου, έχουν ζήσει μέσα στην οικογένειά τους το αίσθημα της απώλειας και της ανάγκης για αλληλεγγύη. Η αφοσίωση του Ανδρέα Αποστόλου στα κοινά, και ιδιαίτερα στα θέματα υγείας, τον καθιστούν ως μια προβληματισμένη ισχυρή προσωπικότητα, η οποία επιθυμεί να επιτύχει πράγματα που πολλοί θεωρούν ακατόρθωτα.

Μετά τον θάνατο της μητέρας του, Χριστίνας Αποστόλου, και την προσωπική του δοκιμασία, ο Ανδρέας Αποστόλου επικεντρώθηκε στη στήριξη παιδιών και νέων που αντιμετωπίζουν χρόνιες παθήσεις, είτε μέσω του κοινοβουλίου είτε μέσω του Ιδρύματος Χριστίνας Α. Αποστόλου, τιμώντας έτσι τη μνήμη της μητέρας του, η οποία έφυγε από τον καρκίνο.

Ο Ανδρέας Αποστόλου, με αφορμή την ολοκλήρωση τριών χρόνων στην κοινοβουλευτική του θητεία και την υποψηφιότητά του στις επικείμενες Ευρωεκλογές, διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 23 Απριλίου στις 19:00 στο Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα. Σε αυτήν την εκδήλωση, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους εκείνους που τον υποστήριξαν να ακούσουν για το απολογισμό του έργο του και τις προοπτικές που επιθυμεί να πραγματοποιήσει ως Ευρωβουλευτής.

Η οικογένεια του Ανδρέα Αποστόλου είναι για τον ίδιο το παν. Η σύζυγος του, στήριγμα του, Θεοδοσία, ο μικρός Κωνσταντίνος και η Χριστίνα η οποία πήρε το όνομα της μητέρας του υποψηφίου Ευρωβουλευτή.









 



- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: