fbpx
18.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΜΕΑ ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ: «Ψυχής ταξίδια» για ένα σκοπό-Επί σκηνής η μικρή Νεφέλη,...

ΑΜΕΑ ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ: «Ψυχής ταξίδια» για ένα σκοπό-Επί σκηνής η μικρή Νεφέλη, Δαλιδά Μίτζη, αλλά και η χορωδία του κέντρου ΑμεΑ

-

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση με τον τίτλο «Ψυχής Ταξίδια» για το κέντρο AMEA Άγιος Λάζαρος. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Γιάννη Αντώνιου με τις ερμηνείες και τα ποιήματα του καθώς και την μουσική του Κώστα Δημητρίου.

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Σκάλα υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και αντιπρόεδρος του κέντρου AMEA Άγιος Λάζαρος, Χριστίνα Δημητρίου.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν στο κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος καθώς και όλα τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων του Γιάννη με τίτλο «Ψυχής Ταξίδια». Επί σκηνής ερμηνεύσαν η μικρή Νεφέλη στο τραγούδι, η Δαλιδά Μίτζη,  Κώστας Δημήτριου, η χορωδία  του Κέντρου Αμεα Άγιος Λάζαρος και η δασκάλα τους Ρεβέκκα Παρασκευά.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, επίσης,  οι δασκάλες Ρεβέκκα Παρασκευά, Κατερίνα Δουκανάρη και Φροσελίνη Θεμιστοκλέους και η σχολή μπαλέτου Mon Ballet School.

Ο Κατσιαντώνης Ανδρόνικος ο Γιάννης Αντωνίου και ο Πανίκος Μουσκοβίας




- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: