fbpx
20.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ: Η ανάρτησή που τείνει να γίνει viral από συμπατριώτισσα μας-...

ΑΛΕΞΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ: Η ανάρτησή που τείνει να γίνει viral από συμπατριώτισσα μας- «Δεν είναι κρουαζιέρα, είναι μεταφορικό μέσο προς Ελλάδα!»

-

Viral τείνει να γίνει η ανάρτησή της συμπατριώτισσας μας Αλέξια Σταύρου, η οποία σε ένα στοχευμένο κείμενο σχολιάζει την εμπειρία που έζησε κατά την διάρκεια του ταξιδιού της από την Κύπρο στην Ελλάδα ακτοπλοϊκώς.

Το ταξίδι της Αλέξιας Σταύρου ξεκίνησε χθες στις 13.00 από το λιμάνι της Λεμεσού και έφτασε σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά γύρω στις 19.30. Με την εμπειρία που βίωσε στο ταξίδι της νιώθει ευγνωμοσύνη για όσους δούλεψαν για να γίνει εφικτή η ακτοπλοϊκή σύνδεση ενώ παράλληλα σχολιάζει ότι οι γκρίνιες και οι ιδιοτροπίες των συμπατριωτών μας, πρέπει να σταματήσουν.

«Ταξιδεύω από Λεμεσό προς Πειραιά ακτοπλοϊκώς με το καράβι Daleela. Άκουσα γκρίνιες πολλές πριν το δικό μου ταξίδι για το καράβι, για την ταχύτητα του, για την ηλικία του, μα τελικά είναι όλες οι γνώμες κατά τον άνθρωπο και κατά τον χαρακτήρα του. Ταξιδεύω με ένα καράβι που ναι όντως παλιό μα ταξιδεύει σταθερά και δεν κουνάει καθόλου. Είναι επίσης καθαρό με ευγενικούς υπαλλήλους με τιμές λογικές (όσο παίρνει) σε κουζίνα και καφετέριες με όχι πολλές αλλά βασικές επιλογές.

Άνετο λιτό και απόλυτα αξιοπρεπές. Ένα ζακετάκι χρειάζεσαι για το βράδυ και όπου καθίσεις νιώθεις άνεση και ξεκούραση και ένα βιβλίο για όπου δεν πιάνει σήμα ιντερνέτ.. Είναι δίπλα μου στην καφετέρια μια πολύτεκνη οικογένεια και σκέφτομαι πως με την ακτοπλοϊκή αυτή σύνδεση μπορούν και μεγάλες οικογένειες να ταξιδεύουν χωρίς να τους είναι απαγορευτική η τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων.

Και ομολογουμένως για πολλούς από μας πλέον ισχύει το ίδιο. Απ’ τα μεγάφωνα ακούω Παπάζογλου, Λιζέτα Καλημέρη και μετά Λουδοβίκο των Ανωγείων και ευφραίνομαι. Απ’ τα μεγάλα φινιστρίνια το απέραντο γαλάζιο γεμίζει τα μάτια και την ψυχή μου. Με τις σκέψεις αυτές σκέφτομαι προς τι οι γκρίνιες και οι ιδιοτροπίες αφού οι τιμές των εισιτηρίων είναι από τα €35 μέχρι και λιγότερο από €100 το άτομο. (Λευκωσία – Πάφο θέλεις για καύσιμα τα ίδια χρήματα) Δεν ταξιδεύουμε με πολυτελές κρουαζιερόπλοιο άλλωστε. Και δεν είναι κρουαζιέρα, είναι μεταφορικό μέσο προς Ελλάδα! Ας υπάρξει σύνεση στις απαιτήσεις μας αφού ως γνωστόν ότι πληρώνεις παίρνεις!

Εν πλω λοιπόν για την όμορφη Ελλάδα και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσους δούλεψαν για να γίνει εφικτή η ακτοπλοϊκή αυτή σύνδεση. Να παίρνουμε τα θετικά και με αυτά να πορευόμαστε για να χρωματίζουμε κόσμο μας..»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: