16.4 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: «Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ» (βίντεο)

ΑΛΕΞΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: «Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ» (βίντεο)

-

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ ο πεζοπόρος-εθελοντής Αλέξης Σοφοκλέους, δείχνοντας το μένος της χθεσινής βραδιάς με τους ισχυρούς ανέμους.  

Ο Αλέξης Σοφοκλέους «ξεναγεί» τους διαδικτυακούς του φίλους, δείχνοντας σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, την καταστροφή υπέστη το ξενοδοχείο το E-Hotel στα Περβόλια. Ο γνωστός πεζοπόρος-εθελοντής καταγράφει το μέγεθος της καταστροφής γράφοντας την εξής λεζάντα «Οι κουρτίνες μας γνέφουν να μείνουμε πίσω…Δεν ευχαρίστησα για την “ξενάγηση”. Θα περιμένω να ευχαριστήσω για την εξυπηρέτηση…Ψιθύρισα όμως… “Χριστέ μου”.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;” ρώτησα τον βουβό διευθυντή ενώ μου έδειχνε το κακό που βρήκε το e-hotel στα Περβόλια.”Όταν διορθωθούν όλα και επαναλειτουργήσουμε να έρθεις να πιούμε καφέ. Κρατώ στην μνήμη το βουβό ύφος και το μειδίαμα στο πρόσωπο του κου Αντώνη.

Να επισημάνουμε, ότι το ερχόμενο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 9.00 ο Αλέξης Σοφοκλέους θα περπατήσει για άλλη μια φορά βήμα-βήμα για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα…για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα. Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από τον Ιερό Ναό Σωτήρας (Πέρα Χωριό Νήσου), Δημαρχείο Λατσιών, Γέρι και τερματισμό στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, διανύοντας μια απόσταση 24 χιλιομέτρων.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: