fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «ΕΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ»

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «ΕΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ»

-

“Πόλεμος” δηλώσεων και ανακοινώσεων γίνεται τις τελευταίες ώρες μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Αλέξη Κούγια. Σε νέα ανακοίνωση του, ο γνωστός δικηγόρος αναφέρει ότι «σε άλλη κυρία-παρουσιάστρια αναφερόμουν».

«ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ-  Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα.  Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν.  Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ.  Αθήνα, 01/03/2021.  Με εκτίμηση και σεβασμό, Αλέξιος Χ. Κούγιας».

Να θυμίσουμε, ότι η πρώτη ανακοίνωση του δικηγόρου ανέφερε μεταξύ άλλων «Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: