ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: BΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ»

Ως μπάρμαν εργαζόταν κάποτε ο Αλέξης Γεωργούλης, πριν γίνει ηθοποιός και τώρα Ευρωβουλευτής. Ο ίδιος βρέθηκε στην παρέα των Roomies αποκαλύπτοντας ιστορίες από την ζωή του. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πάρα πολύ καλός φίλος της Μαρίας Σολωμού από παλιά ενώ η Κατερίνα Ζαφίρη του αποκάλυψε ότι τον θυμάται από τον καιρό που δούλευε έως μπάρμαν.

Από τη μεριά της, η Μαρία Σολωμού θυμήθηκε ότι την κάλεσε για καφέ όταν ο ίδιος συνοδεύονταν από κοπέλα «Δεν θυμάμαι έτσι πράγμα…είχα σχέση με την κοπέλα;» διερωτήθηκε γελώντας. Ωστόσο, τόσο η Μαρία Σολωμού όσο και ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφεραν ότι οι δύο τους δεν ήταν ζευγάρι, απλά στην σχολή υπήρχε ένα φλερτ.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια «ελεύθερη δέσμευση», ενώ μίλησε και για την αστρολόγο που προέβλεψε ότι το 2022 θα γίνει πατέρας. Παράλληλα, ανέφερε ότι θα έκανε ξανά ερωτικές σκηνές, εάν το απαιτούσε ο ρόλος του.

.

Hot this week

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Από τα δημοσιογραφικά γραφεία στα βουλευτικά έδρανα- (Βίντεο)

Ένας από τους υποψηφίους που ξεχώρισε μέσα από τη...

ΣΤΑΛΩ ΗΛΙΑ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μας…» – Η τελευταία φωτογραφία με την κουμπαρά της Γωγώ Μαστροκώστα

Με ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά τη Γωγώ Μαστροκώστα...

25 ΜΑΪΟΥ: Ένα παιδί εξαφανίζεται κάθε δύο λεπτά στην Ευρώπη-Η εικόνα και τα δεδομένα για την Κύπρο

Η 25η Μαΐου είναι αφιερωμένη στη Διεθνής Ημέρα Εξαφανισμένων...

Topics

200 ΚΙΘΑΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ!

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττει επί σκηνής με την...

ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ: «Αγάπη μου, πέτα ψηλά, πήγαινε στο φως»-(Βίντεο)

Με μία βαθιά συγκινητική ανάρτηση, ο Τραϊανός Δέλλας αποχαιρέτησε...

Related Articles

Popular Categories