fbpx
13.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: To τελευταίο αντίο στο Ολυμπιονίκη- Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: To τελευταίο αντίο στο Ολυμπιονίκη- Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία (Βίντεο)

-

Το τελευταίο «αντίο» στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, ο οποίος πάλεψε για δύο χρόνια με μια σπάνια μορφή καρκίνου χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κερδίσει τη μάχη δίνουν όλοι όσοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον μεγάλο αθλητή. Μέσα σε ένα βαρύ κλίμα και υπό τους ήχους της μπάντας της Πυροσβεστικής, συγγενείς, φίλοι συναθλητές και πλήθος κόσμου αποχαιρετούν τον δις Ολυμπιονίκη.

Όπως γράφουν και τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης ο Αλέξανδρος Νικολαϊδη ήταν ένα λαμπρό παραδειγματικό άτομο που όχι μόνο δεν σταμάτησε να παλεύει με αυτή τη σπάνια ασθένεια αλλά επέδειξε ότι μέχρι το τέλος της ζωής του κατάφερε να συγκλονίσει με το μήνυμα του όλο το Πανελλήνιο και όσους άφησε πίσω του. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, οι δικοί του άνθρωποι -μεταξύ αυτών ο Αλέξης Τσίπρας και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία- με μεγάλη λύπη αποχαιρετούν τον άνθρωπο που μέχρι την τελευταία του στιγμή σκέφτηκε τους γύρω τους και τους ανθρώπους που θέλησε με τη κίνηση του να σώσει μετά το θάνατο του.

Η τελευταία του επιθυμία ήταν τα δύο αργυρά του Ολυμπιακά μετάλλια να βγουν σε δημοπρασία: «το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου. Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου. Αυτό είναι το αποτύπωμα που θέλω να αφήσω στην κοινωνία, αυτή είναι η κληρονομιά που θέλω να μείνει στα παιδιά μου».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: