fbpx
18.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ: Ο άγνωστος 25χρονος γιος του Κώστα Καζάκου -Ο νεαρός έχει...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ: Ο άγνωστος 25χρονος γιος του Κώστα Καζάκου -Ο νεαρός έχει τη γοητεία του πατέρα του (Φώτο-Βίντεο)

-

O αείμνηστος ηθοποιός Κώστας Καζάκος, μετά τον θάνατο της αξέχαστης Τζένης Καρέζη, προχώρησε την ζωή του και έφτιαξε μια δεύτερη οικογένεια. Η σύζυγός του Τζένη Κόλλια του χάρισε αλλά τρία παιδιά. Ο μικρότερος γιος του, έχει τη γοητεία του πατέρα του, Κώστα Καζάκου.

Τα τελευταία 25 χρόνια ήταν παντρεμένος με τη Τζένη Κόλλια, ενώ μαζί εμφανίζονταν σπάνια. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά, τον Αλέξανδρο, τη Ηλέκτρα και τη Μάγια. Ο νεαρός διαθέτει τη γοητεία του πατέρα του, ενώ ασχολείται με τη μουσική. Έχει μια μπάντα, η οποία φέρει την ονομασία «Oxygen Band», της γνωστής ερμηνεύτριας Μαργαρίτας Γκινοσάτη.

Ο Αλέξανδρος Καζάκος είναι πολύ καλός κιθαρίστας αλλά και πιανίστας και γι’ αυτό όταν η Μαργαρίτα Γκινοσάτη, οικογενειακή φίλη με την οικογένεια Kαζάκου, έμαθε το ταλέντο του μικρού αμέσως του πρότεινε να τον συμπεριλάβει στο γκρουπ. Ο Αλέξανδρος φαίνεται πως ακολουθεί και αυτός τον καλλιτεχνικό δρόμο και αν και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Να θυμίσουμε, ότι ο Κώστας Καζάκος έχει ακόμη ένα γιο, τον γνωστό ηθοποιό, Κωνσταντίνο Καζάκο.

https://youtu.be/LU9a77IMXLM

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: