ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ: Έκκληση για βοήθεια για Κύπριο έφηβο-«Ο Φίλιππος χρειάζεται την βοήθεια μας…»

Ο Φίλιππος, παρουσιάζοντας συμπτώματα κρυολογήματος, οδηγήθηκε σε νοσοκομείο όπου του χορηγήθηκαν αρχικά αντιβιοτικά. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα αποκαλύφθηκε ότι πάσχει από το σύνδρομο Guillain-Barre, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή. Ο έφηβος είναι γιος της εξαδέλφης του νομικού Αλέξανδρου Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με τον νομικό, Αλέξανδρο Αλέξανδρου, επισημαίνει την επείγουσα ανάγκη οικονομικής στήριξης από το κοινό, καθώς ο Φίλιππος πρέπει να αντιμετωπίσει υψηλά έξοδα για την ιατρική περίθαλψή του. Aξίζει να σημειωθεί, ότι ο μικρός Φίλιππος είναι γιος της ξαδέλφη του Αλέξανδρου Αλέξανδρου.

Μετά την αποφοίτησή του, ο Φίλιππος ζούσε κανονικά με την οικογένειά του. Ωστόσο, από τις 11 Φεβρουαρίου του 2024, η ζωή του ανατράπηκε εξαιτίας της διάγνωσης του σπάνιου συνδρόμου Guillain-Barre, όπου το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα νεύρα. Μεταφέρθηκε από ένα νοσοκομείο σε άλλο και πλέον παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η οικογένειά του αναφέρει ότι, πέραν του σοβαρού συνδρόμου GBS, αντιμετωπίζει επιπλέον προκλήσεις όπως πνευμονία και οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, απαιτώντας υποστήριξη για την αναπνοή του.

Η ανάρρωση του Φίλιππου θα απαιτήσει πολλούς μήνες και η οικονομική επιβάρυνση για τη νοσηλεία του είναι τεράστια. Παράλληλα, να σημειωθεί ότι η μητέρα του Κούλα, τον Δεκέμβριο του 2022 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ωστόσο, κατάφερε να ξεπεράσει την περιπέτεια της, χάρη τις ιατρικές επεμβάσεις που υποβλήθηκε.

Hot this week

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ: Άνοιξε ο δρόμος, αλλά άρχισαν τα παράπονα των πολιτών – «Έγινε σωστά ο σχεδιασμός;»

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία για οδηγούς και κατοίκους, η...

Νέος Γενικός Διευθυντής του Hilton Nicosia ο Ilio Rodoni

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στο Hilton Nicosia αναλαμβάνει ο Ilio...

Η Peugeot είναι ο επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Peugeot ανακοινώνει μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με το...

Lidl Better Living Days #summer2026: Ένα μοναδικό ταξίδι ευεξίας, γεμάτο γεύση, ενέργεια και χαμόγελα σε όλη την Κύπρο

Με 6 προορισμούς, πάνω από 1.700 συμμετέχοντες και περισσότερες...

Topics

Νέος Γενικός Διευθυντής του Hilton Nicosia ο Ilio Rodoni

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στο Hilton Nicosia αναλαμβάνει ο Ilio...

Η Peugeot είναι ο επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Peugeot ανακοινώνει μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με το...

ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΣΙΒΙΟ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ: «Χωρίς επιδότηση το πλοίο δεν θα ξανασηκώσει άγκυρα»

Πέντε χρόνια μετά την επανεκκίνηση της πολυαναμενόμενης θαλάσσιας σύνδεσης...

Related Articles

Popular Categories