fbpx
27.7 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ: Για δεύτερη φορά έγινε πατέρας- «Τα συναισθήματα είναι λες και...

ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ: Για δεύτερη φορά έγινε πατέρας- «Τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας!» (Φώτο)

-

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης και το ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανεβάζοντας και μια φωτογραφία της νεογέννητης.

Ο μικρός Αχιλλέας απέκτησε μια αδελφούλα και οι γονείς είναι τρισευτυχισμένοι. Περιγράφοντας τα συναισθήματα του, ο ευτυχισμένος χαζομπαμπάς νιώθει όταν έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!»

Να θυμίσουμε, πως ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Αχιλλέα. Στην ανακοίνωση της πρώτης εγκυμοσύνης, ο γνωστός σεφ είχε κάνει και πάλι μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, με ένα παιδάκι που κρατούσε μία πίτσα. Ο μικρός Αχιλλέας γεννήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, και η βάφτισή του μαζί με τον γάμο του ζευγαριού έγιναν τον Σεπτέμβριο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: