fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΘΗΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ: Τι ζητά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη από τον Γιώργο...

ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ: Τι ζητά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη από τον Γιώργο Θεοφάνους

-

Απάντηση σε όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες με τις δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους οι οποίες εξόργισαν την μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά έδωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύρας. Ο δικηγόρος ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», Κατερίνας Καινούργιου, τους λόγους που εξόργισαν την Αθηνά Παντελίδη.

«Ο οποιοσδήποτε να ήταν στη θέση της κ. Παντελίδη και θα στεναχωριόταν και ορθώς εξοργίστηκε. Είπε ότι “είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω στο μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου”. Αυτό το πράγμα δεν έχει συμβεί ποτέ. Δεν την είδε, ούτε προέβη σε τέτοια ενέργεια. Είναι άκρως προσβλητικό για μια μητέρα και γιαγιά. Αυτό το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ. Αυτό που ζητάμε από τον κ. Θεοφάνους είναι να ανακαλέσει  αυτό το περιστατικό που δεν έχει συμβεί ποτέ. Για μια μητέρα είναι άκρως προσβλητικό. Επίσης διαβάζω σχόλια που πραγματικά είναι αδιανόητα. Ούτε για λεφτά το κάνει η κ. Παντελίδη, ούτε για τίποτα».

Να θυμίσουμε ότι το όλο θέμα προέκυψε μετά από την συνέντευξή που είχε δώσει ο Γιώργος Θεοφάνους για τον Παντελή Παντελίδη.

 «Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Εντάξει να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου. Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί… Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...