20.5 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΔΩΝΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: Θα τιμηθεί για την προσφορά του στην τέχνη

ΑΔΩΝΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: Θα τιμηθεί για την προσφορά του στην τέχνη

-

Ο αναγνωρισμένος σκηνοθέτης και φωτογράφος Άδωνις Χριστοφόρου θα τιμηθεί σε μια λαμπρή τελετή για να αναγνωρίσει τη σημαντική του συμβολή στη φωτογραφία και τον κινηματογράφο στην Κύπρο.

Η τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 7.00 στο Ίδρυμα Κώστα και Ρίτας Σεβέρη, στην οδό Ερμού 285, στη Λευκωσία. Ο Άδωνις Χριστοφόρου έχει στο ενεργητικό του ένα πλούσιο έργο που αποτυπώνει την πολιτιστική κληρονομιά και τις ανθρώπινες ιστορίες του τόπου μας. Μέσα από την τέχνη του, έχει επισημάνει κοινωνικά θέματα και έχει ενθαρρύνει νέους καλλιτέχνες να εκφραστούν.

Μετά την τελετή βράβευσης, θα ακολουθήσει η προβολή των ντοκιμαντέρ “Ένας Καρπασίτης”, παραγωγής ΡΙΚ και σε σκηνοθεσία του τιμώμενου. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έκθεση φωτογραφιών από τα γυρίσματα των ντοκιμαντέρ, που χρονολογούνται από την περίοδο 1977-1982, αναδεικνύοντας την καθημερινή ζωή και τις παραδόσεις των Καρπασιτών.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του 7ου ΑΕΙ FILM FESTIVAL, που θα διεξαχθεί από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2024. Η βράβευση του Άδωνι Χριστοφόρου αποτελεί μια αναγνώριση της αφοσίωσης και του πάθους του για την τέχνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: