20.5 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Σκύλος έπεσε από 5ο όροφο κτιρίου και σκότωσε τετράχρονο κορίτσι-(Βίντεο)

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Σκύλος έπεσε από 5ο όροφο κτιρίου και σκότωσε τετράχρονο κορίτσι-(Βίντεο)

-

Ένα σοκαριστικό και αδιανόητο συμβάν σημειώθηκε σε δρόμο της πόλης Thane στην Ινδία, όταν ένα 4χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό ατύχημα.

Το κοριτσάκι περπατούσε με τη μητέρα της σε έναν στενό δρόμο, όταν ένας σκύλος, ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ, έπεσε από τον πέμπτο όροφο ενός κτηρίου και προσγειώθηκε πάνω της. Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και δείχνει τη στιγμή της πτώσης του σκύλου πάνω στο άτυχο κοριτσάκι. Η μητέρα του παιδιού έσπευσε αμέσως να το βοηθήσει, το πήρε στην αγκαλιά της και προσπάθησε να το σώσει. Παρά τις προσπάθειές της, το κοριτσάκι διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο σκύλος, παρά την πτώση από μεγάλο ύψος, κατάφερε να επιζήσει, αν και τραυματισμένος. Προς το παρόν, παραμένει αδιευκρίνιστο το πώς έπεσε ο σκύλος από το κτήριο, δηλαδή εάν έπεσε μόνος του ή αν κάποιος τον έριξε. Η μητέρα του κοριτσιού, σε δηλώσεις της, ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά, καθώς δεν θεωρεί ότι υπήρχε δόλος πίσω από το τραγικό αυτό γεγονός. Το συμβάν αυτό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και έχει προκαλέσει θλίψη και σοκ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: