fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΗΚΚΗΣ: Η συγκλονιστική ιστορία του συμπατριώτη μας-Το ημερολόγιο ενός άγγελου καταγράφει...

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΗΚΚΗΣ: Η συγκλονιστική ιστορία του συμπατριώτη μας-Το ημερολόγιο ενός άγγελου καταγράφει όλα όσα έζησε (Βίντεο)

-

Τρεις μήνες ζωής μόνο έδιναν στο Κύπριο Άγγελο Σιήκκη πριν λίγα χρόνια ο οποίος κατάφερε λίγο πριν από τη λήξη της διορίας των δεκαπέντε ημερών που είχε για τη ζωή του, να βρεθεί το αναγκαίο μόσχευμα και να ξαναρχίσει να ονειρεύεται.

Ο Άγγελος Σιήκκης από τη Γεροσκήπου βρέθηκε φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΟMEGA, «Ελα να δεις» και μίλησε στην Έλενα Θεοδώρου για την περιπέτεια της υγείας του η οποία ξεκίνησε από τη γέννησή του. Όμως, όλα ξεκίνησαν όταν ήταν δεκαοχτώ χρόνων και ήταν στην αεροπορική βάση της Πάφου από μια τροφική δηλητηρίαση. Όταν μετέβη στην κλινική άρχισε και η δική του περιπέτεια με τα διάφορα προβλήματα υγείας που κράτησαν για έντεκα ολόκληρα χρόνια.

Mε την αγαπημένη του μητέρα η οποία δεν το έβαλε ποτέ κάτω

«Ποτέ δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχα οτιδήποτε που αφορούσε την υγεία μου. Όλα ξεκίνησαν από μια τροφική δηλητηρίαση και διαπιστώθηκε τότε ότι το “πρόβλημα” υπήρχε εκ γενετής. Πήγα στη Γερμανία για εξετάσεις και γύρισα πίσω και ξεκίνησα τις σπουδές μου. Η μητέρα μου, όμως δεν σταμάτησε λεπτό να ψάχνει θέλοντας να μάθει περαιτέρω για την ασθένεια μου. Έτσι, βρήκε δύο εξαιρετικούς γιατρούς στην Αγγλία και εκεί έγιναν κάποιες εξετάσεις. Αυτό έγινε το 2009 και είχαν βρεθεί κάποια πετρώματα μέσα στο συκώτι…».

Mε την Έλενα Θεοδώρου

Η αποκάλυψη ότι η ασθένεια προήλθε από μπογιές ήταν όντως σοκαριστική…Ο ίδιος υποβλήθηκε σε εγχείρηση εφτά ωρών και ακολούθως επέστρεψε στην Κύπρο. Ήταν ιδιαίτερα λεπτός με μια απίστευτη εικόνα που δεν ήθελε ούτε ο ίδιος να βλέπει τον εαυτό του. Με την πάροδο των χρόνων ο ίδιος προσπάθησε να κρατηθεί στην ζωή και να την δει διαφορετικά. Δεκαπέντε ημέρες πριν λήξει η προθεσμία έγινε η μεταμόσχευση καταφέρνοντας να συνεχίσει να ονειρεύεται ξανά. Σήμερα, έχει μια απίστευτη θετικότητα και νιώθει ότι ξαναγεννήθηκε από την αρχή. Δίνει μαθήματα ζωής ενώ πλέον έχει καταφέρει να ζει μια φυσιολογική ζωή.

Με την παρότρυνση των φίλων του αλλά και με τη βοήθεια της Ζωής Αλκιβιάδου έγραψε το βιβλίο «Το ημερολόγιο ενός Αγγέλου», μέσω του οποίου διηγείται όλα όσα έζησε.Το βιβλίο βρίσκεται μόνο σε συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο στην Πάφο αλλά ο Άγγελος αποκάλυψε ότι θα πραγματοποιήσει και μια παρουσίαση και στην Λευκωσία τις αρχές του χρόνου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...