Από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο 16χρονος Άγγελος Θεοφάνους, η οικογένειά του έδωσε μια υπόσχεση: να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του, εμπνέοντας και στηρίζοντας παιδιά με ειδικές ανάγκες. Στο πλαίσιο αυτής της υπόσχεσης, θα πραγματοποιηθεί και φέτος η καθιερωμένη φιλανθρωπική γιορτή «Άγγελος Θεοφάνους».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Ιουλίου 2025, στις 6:30 το απόγευμα, στον χώρο της Υπεραγοράς MAS στην Ξυλοφάγου. Στόχος είναι η οικονομική ενίσχυση του θεραπευτικού έργου του Συνδέσμου Ηλιαχτίδα Ζωής Λάρνακας, ο οποίος παρέχει στήριξη σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Το κοινό που θα παρευρεθεί θα απολαύσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, φαγητό, ποτά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση διοργανώνεται εις μνήμην του Άγγελου Θεοφάνους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουνίου 2004, νικημένος από μια σπάνια ασθένεια. Η οικογένεια του Άγγελου, οι φίλοι του και ο Σύνδεσμος Ηλιαχτίδα Ζωής καλούν το κοινό να στηρίξει με την παρουσία του αυτή την προσπάθεια, στέλνοντας το μήνυμα πως κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος απέναντι στις δυσκολίες της ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές ή να επισκεφθούν τον χώρο της Υπεραγοράς MAS στην Ξυλοφάγου την ημέρα της εκδήλωσης.


H μητέρα του Άγγελου, Γιώτα μαζί με τις δύο κόρες της σε παλαιότερη φωτογραφία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: