fbpx
19.9 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ: ΕΓΙΝΕ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ: ΕΓΙΝΕ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ

-

Όλο και περισσότερες γυναίκες τα τελευταία χρόνια φροντίσουν τον εαυτό τους με διάφορους τρόπους. Μια από αυτές είναι και η Αγγελική Ηλιάδη η οποία πρόσφατα επισκέφθηκε τον γιατρό της για να υποβληθεί σε κάποια θεραπεία. Αυτό φαίνεται να ενόχλησε θαυμάστρια της η οποία της ανέφερε ότι παραμορφώθηκε.

«Δεν αφήνετε την ηλικία να περάσει άμορφα επάνω σας…οι παρεμβάσεις πρέπει να γίνονται με ρεαλιστικούς στόχους. Δεν ξαναγινόμαστε 20 χρονών το μόνο σίγουρο…θα πρέπει οι παρεμβάσεις να εναρμονίζονται με την ηλικία μας…οι παραμορφώσεις δυστυχώς φαίνονται σαν αποτυχημένες παρεμβάσεις…»

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια ενέσιμη θεραπεία κάτω από την περιοχή  για να δείχνουν τα μάτια της πιο ξεκούραστα, ενώ στη συνέχεια, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιατρό της. Αυτό είχε ως συνέπεια να «ενοχληθεί» μια ακόλουθος της στο Instagram και να της πει ότι αυτό που έκανε αντί να την κάνει ομορφότερη είναι μια αποτυχημένη παρέμβαση.  Η απάντηση της τραγουδίστριας δεν άργησε να έρθει «Ε, τότε κορίτσι μου σου συνιστώ να μην με κοιτάς! Καλό σου βραδάκι»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: