ΨΥΓΕΙΟ: Θα παγώσει το κοκαλάκι μας απόψε-Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Ετοιμαστείτε για γερή δόση χαμηλής θερμοκρασίας απόψε και προμηθευτείτε με τα κατάλληλα…Τζάκι, θέρμανση και κουβέρτες

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Την Πέμπτη και την Παρασκευή παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές καθώς και ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, κυρίως το απόγευμα της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής. Το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Hot this week

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Να κοιμηθούμε αγκαλιά» με διεθνή αέρα– Η Κύπρια φωνή πίσω από το «Sei Solo Tu»

Μια διεθνής μουσική σύμπραξη φέρνει την Κύπρια καλλιτέχνιδα στο...

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ: Η θάλασσα δεν έχει ωράριο – Ώρα για βάρδιες στις παραλίες της Κύπρου. Ποιος έχει την ευθύνη;

Κάθε καλοκαίρι, με την άνοδο της θερμοκρασίας, οι παραλίες...

Topics

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Το φως των ματιών μας – Η ιστορία και ο συμβολισμός της

Σήμερα, 26 Ιουλίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη...

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΑΤΗΣ: Ψεύτικα SMS και email κλέβουν προσωπικά στοιχεία – Πώς να προστατευτείτε

Νέα μορφή διαδικτυακής απάτης βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο...

Related Articles

Popular Categories