22.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΦΑΚΑΣ: H Λευκωσία πάνω απ’ όλα! -(Φώτο-Βίντεο)

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΦΑΚΑΣ: H Λευκωσία πάνω απ’ όλα! -(Φώτο-Βίντεο)

-

Ο Χρύσανθος Φάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, όλοι τον γνωρίζουν από τη δράση του στη Λευκωσία, ως Δημοτικός Σύμβουλος. Τώρα διεκδικεί τη θέση του Αντιδημάρχου της πρωτεύουσας, αναδεικνύοντας τα δύο βασικά στοιχεία της δράσης του: την εμπειρία και τη συνεχή παρουσία του δίπλα στον δημότη. Σε αυτά προστίθεται και η προσωπική στάση ζωής, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να βοηθήσει τους συμπολίτες του.

Ο υποψήφιος Αντιδήμαρχος απέδειξε την αποφασιστικότητα και τη θέλησή του να αλλάξει την πόλη όταν πολλά έργα ήταν σε εκκρεμότητα και προκαλούσαν απορίες στους δημότες. Στάθηκε στα δύσκολα, στήριξε κρίσιμες αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για να προχωρήσουν τα έργα και να ολοκληρωθούν.

Υποστηρίζει συχνά ότι η Λευκωσία μπορεί να γίνει μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που θα τη ζηλεύουν και τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη. Γι’ αυτό έθεσε ως σύνθημα του στην προεκλογική εκστρατεία το «Η Λευκωσία πάνω απ’ όλα». Με τη φράση αυτή εκφράζει τη βούλησή του να συνεχίσει την πορεία του από νέα θέση ευθύνης, αυτήν του Αντιδημάρχου ώστε να μετατρέψει τα λόγια σε πράξεις, με θέληση και εργατικότητα.

Η προεκλογική εκστρατεία του Χρύσανθου Φάκα έφτασε στο τέλος της. Σε συγκεντρώσεις, στα καφενεία, στους δρόμους και τα σοκάκια της Λευκωσίας, ο Χ. Φάκας παρουσίασε τις θέσεις του και έδειξε το αληθινό του πρόσωπο, χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, χωρίς υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Η προεκλογική του εκστρατεία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας θερμή υποστήριξη από δημότες όλων των κοινωνικών στρωμάτων της πόλης. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ολοκλήρωση έργων, τον προγραμματισμό των νέων έργων της πενταετίας, αλλά και στη συνδεσιμότητα και την προσβασιμότητα της πόλης για όλους τους κατοίκους της Λευκωσίας: με τις διαδρομές των εσωτερικών και εξωτερικών περιμετρικών τόξων, με την ολοκλήρωση των διαδρομών προς την Παλλουριώτισσα και την Αγλαντζιά, μέχρι ο ποδηλατοδρόμος να φθάσει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ο Χρύσανθος Φακάς εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας το 2011. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει την αφοσίωση και την αποτελεσματικότητά του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το 2016 επανεξελέγη ως πρώτος Δημοτικός σύμβουλος Λευκωσίας, εξασφαλίζοντας τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς το πρόσωπό του.

Έχοντας στο πλευρό του, τον Δημοκρατικό Συναγερμό, το Δημοκρατικό Κόμμα, τη Δημοκρατική Παράταξη και το Κόμμα για τα Ζώα, ο Χρύσανθος Φάκας απευθύνεται προς όλους τους δημότες με αυτοπεποίθηση και θέληση για περισσότερη προσφορά στα δημοτικά δρώμενα.

O Χρύσανθος Φάκας οραματίζεται τη Λευκωσία ως την πόλη και πρωτεύουσα που προσφέρει ποιότητα ζωής σε όλους, περισσότερο πράσινο και ακόμα πιο ισχυρές υποδομές. Γι’ αυτό καλεί τους δημότες Λευκωσίας να συμπορευτούν και να πετύχουν μαζί νέους στόχους κατά την πενταετία που έρχεται.

Ο Χρύσανθος Φάκας γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1982 στη Λευκωσία και είναι το έκτο παιδί μιας επταμελούς οικογένειας. Είναι νυμφευμένος με την Έλενα Θεοδούλου, οδοντίατρο, και έχουν δύο γιους, τον Ιωάννη και τον Δημήτρη.

Συμμετέχει σε πολλές τοπικές και εθελοντικές οργανώσεις και είναι τακτικός εθελοντής αιμοδότης. Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με κατεύθυνση την Αστροφυσική, ενώ είναι επίσης Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Frederick και μέλος του ΕΤΕΚ (Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου).

Έχει αναπτύξει πλούσια δράση και έχει συνεχή παρουσία στα δημοτικά δρώμενα, συμμετέχοντας ενεργά στους σχεδιασμούς των έργων του Δήμου Λευκωσίας μέσω της συμμετοχής του στις τεχνικές επιτροπές του Δήμου. Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφοριακού και Χώρων Στάθμευσης και μέλος του Πολεοδομικού Συμβουλίου του Δήμου, έχει εργαστεί σε ένα ευρύ φάσμα έργων που αφορούν τον αθλητισμό, τη νεολαία και το περιβάλλον.

Εργάζεται επίσης ως Πολιτικός Μηχανικός και ως εκπαιδευτικός αστρονομίας και αστροφυσικής, ενώ είναι πρόεδρος της Αστρονομικής Εταιρείας Κύπρου (ΑΣΤΡΕΚ).

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: