ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΛΗΣ: «ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ»

Ο Χρύσανθος Τσουρούλης εκτός από διευθυντής του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ είναι και πατέρας του μικρού Ιωάννη, ο οποίος σήμερα έχει την γιορτή του.

O μικρός Ιωάννης σε παλαιότερη φωτογραφία στα γενέθλια του Χρύσανθου Τσουρουλλή

Ο ίδιος θέλησε από το πρωϊ να ευχηθεί στο μονάκριβο του τα Χρόνια πολλά για την ονομαστική του γιορτή με μια συγκινητική ανάρτησή στο προσωπικό του λογαριασμό θέλοντας να δείξει τη αμέριστη αγάπη που του έχει.

«Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει. Να μας ζήσεις λεβέντη μου και να ζήσουν να ευτυχήσουν και οι Γιάννηδες του κόσμου». Ωστόσο, ο Χρύσανθος Τσουρουλλής δεν ξέχασε ούτε τον πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή εκφράζοντας τη λύπη του «Μας λείπεις γιατρέ, ακόμα περισσότερο ανήμερα της γιορτής σου… Αιωνία η μνήμη σου».

Hot this week

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΑ MALL: Ερωτήματα για την εκκένωση – «Κάποιοι έμπαιναν ενώ γίνονταν έλεγχοι»

Η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τις απειλές περί...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απειλητικά μηνύματα με αναφορές σε βόμβες και βία έθεσαν σε συναγερμό Nicosia Mall και ΚΕΜΑ-Το μήνυμα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λευκωσία, μετά...

ΠΕΠΙΝΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙ: Έφυγε από τη ζωή η φωνή που συνόδευσε μια ολόκληρη εποχή-(Βίντεο)

Θλίψη στην Ιταλία και στους φίλους της μουσικής προκαλεί...

Topics

ΠΕΠΙΝΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙ: Έφυγε από τη ζωή η φωνή που συνόδευσε μια ολόκληρη εποχή-(Βίντεο)

Θλίψη στην Ιταλία και στους φίλους της μουσικής προκαλεί...

Related Articles

Popular Categories