ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ: «ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΣΑ»-ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (βίντεο)

Με το γνωστό χιουμοριστικό ύφος του, ο Χριστόφορος Τορναρίτης πριν από λίγο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, ότι έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας δημοσίευσε και ένα βίντεο με την ώρα που εμβολιάζεται και όταν τελειώνει…κάνει κοιλιακούς.

Μόλις έκανα το εμβόλιο για COVID – 19 !!  Η αλήθεια είναι ότι δυνάμωσα ! Σταματάτε να ακούτε της μάγισσες !  Το τι ακολούθησε μπορείς να παρακολουθήσεις όλη την διαδικασία στο βίντεο. Καλημέρα».

Hot this week

KΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Τηλεφωνικές απάτες σε εξέλιξη με ψεύτικες ειδοποιήσεις για συναλλαγές – Έκκληση για προσοχή

Η Αστυνομία έχει δεχθεί νέες καταγγελίες από πολίτες για...

BIASED BEAST: Viral ο Κύπριος ερμηνευτής στο YFSF – Η «καληνύχτα» που έγινε talk of the show και η υπόσχεση που έδωσε -(Βίντεο-Φώτο)

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο...

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: 34χρονος συνελήφθη για βίαιη επίθεση σε 18χρονο και 30χρονο – Σοβαρά τραυματισμένος ένας εκ των θυμάτων

Στη σύλληψη και την οκταήμερη κράτηση 34χρονου προχώρησαν οι...

Topics

Related Articles

Popular Categories