ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Η συγκινητική ανάρτηση για τον μικρό μαχητή, Λουκά Σταύρου – «Η σκέψη μας είναι μαζί σου…»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προέβη πριν από λίγη ώρα, ο αθλητής Χρίστος Γεωργίου, ο οποίος όπως είναι γνωστό μαζί με τον αδελφό του Αλέκο Μενελάου θα τρέξουν σε ένα μαραθώνιο αγώνα 42 χιλιομέτρων, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο μικρό μαχητή, Λουκά Σταύρου, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.

 «Αυτή την Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου εγώ και ο αδερφός μου ο Αλέκος Μενελάου θα τρέξουμε έναν μαραθώνιο αγώνα 42 χιλιομέτρων αφιερωμένο στον μικρό μου φίλο και μεγάλο μαχητή Λουκά Σταύρου, ένα αγόρι 9 ετών που πάσχει από λευχαιμία. Ο Θεός μου έδωσε την ευκαιρία να το κάνω αυτό. Ξέρω ότι το να τρέξεις την απόσταση δεν αρκεί για να γιατρέψεις τον πόνο σου μικρέ μου φίλε, αλλά πίστεψε με είσαι αυτός που με παρακινεί τώρα. Το να κερδίζεις στη ζωή δεν είναι εύκολο, ωστόσο, το κάνεις αυτό τέλεια.Η σκέψη μας μαζί σου... »

Με αυτή την κίνηση θα μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε στηρίζοντας οικονομικά την προσπάθεια του μικρού Λούκα στον αγώνα αυτό. Για όλους τους ενδιαφερόμενους, η οικογένεια θα δέχεται εθελοντικές εισφορές στο Εν Πλω δίπλα από το κάστρο της Πάφου.• Σάββατο 04/12/2021 μεταξύ 11:00-18:00 και • Κυριακή 05/12/2021 μεταξύ 08:00-13:00…. για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία!Επίσης, το Σάββατο 04/12/2021 στο Εν Πλω, θα γίνονται δειγματοληψίες για εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών από την Mediwell Home Healthcare Service και την Κυριακή 05/12/2021 από τις 10:00-13:00 από την Pavlides Labs.

Hot this week

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ: Βούρκωσε μιλώντας για τον Γιώργο Μαζωνάκη από τη σκηνή του Παττιχείου – «Θα μου λείψει και εμένα…» (Βίντεο)

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε απόψε στη συναυλία του...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΑΙΓΑΝΙΔΗΣ: Από την Πάφο στη Λάρνακα κολυμπώντας 151 χιλιόμετρα για έναν σημαντικό σκοπό

Μια νέα μεγάλη πρόκληση ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ο Παραολυμπιονίκης...

Παιδικό Πανηγυράκι ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή»

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το Πάρκο Ακρόπολης στον Στρόβολο...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Γλάδστωνος χωρίς αυτοκίνητα την Κυριακή – Μια μέρα γεμάτη δράσεις

Η οδός Γλάδστωνος στη Λεμεσό αφήνει για λίγο τα...

ΠΣΕΜ: «Η αποχή δεν είναι το τέλος του αγώνα» – Ζητούν χρονοδιάγραμμα για τα κλιματιστικά στα σχολεία

Με αιχμές προς το Υπουργείο Παιδείας για την κατάσταση...

Topics

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΑΙΓΑΝΙΔΗΣ: Από την Πάφο στη Λάρνακα κολυμπώντας 151 χιλιόμετρα για έναν σημαντικό σκοπό

Μια νέα μεγάλη πρόκληση ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ο Παραολυμπιονίκης...

Παιδικό Πανηγυράκι ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή»

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το Πάρκο Ακρόπολης στον Στρόβολο...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στο εσωτερικό του Filo Jet οι νέες έρευνες για τους 14 αγνοούμενους

Στα βαθιά νερά της κατεχόμενης Κερύνειας συνεχίζεται μια από...

Ο ΚΟΣΜΟΣ… ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ: – Μια διασκεδαστική μέρα γεμάτη παιχνίδι, χαμόγελα και προσφορά στη Λεμεσό

Μια διαφορετική Κυριακή γεμάτη χαμόγελα, παιχνίδι, μουσική και δημιουργικές...

Related Articles

Popular Categories