Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
12.6 C
Cyprus

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ: MIA OMOΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΑΚΑΠΑ-«ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ»

- Advertisement -

Μια όμορφη πρωτοβουλία δημιουργήθηκε από την Χριστίνα Χριστοφή, η οποία κατάγεται από τον Αρακαπά και το χωριό της πλήγηκε από τις φονικές πυρκαγιές. Η Χριστίνα Χριστοφή, προσκαλεί καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων όπως αποκαταστήσουν το χωριό, δίνοντας χρώμα στο μαύρο.

Σε ανάρτησή της η Χριστίνα Χριστοφή καλεί τους εθελοντές καλλιτέχνες, εικαστικούς, γραφίστες και λάτρεις της τέχνης. Επιπλέον, χρειαζόμαστε μπογιές εξωτερικού χώρου και πινέλα.Η όμορφη πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου.

«Η φύση θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες. Ας επισπεύσουμε αυτή τη διαδικασία για την αποκατάσταση του χωριού μας, μετά από την καταστροφική πυρκαγιά. Περιμένοντας τη δεντροφύτευση, η οποία θα χρειαστεί κάποιο χρόνο, ας αρχίσουμε την αναγέννηση του χωριού μας, δίνοντας χρώμα στο μαύρο. Στην προσπάθεια αυτή, χρειαζόμαστε εθελοντές καλλιτέχνες, εικαστικούς, γραφίστες και λάτρεις της τέχνης. Επιπλέον, χρειαζόμαστε μπογιές εξωτερικού χώρου και πινέλα. Το κάθε χέρι είναι για μας πολύτιμο».

Από τη πλευρά του, ο ηθοποιός σε ανάρτησή του, παρότρυνε τους διαδικτυακούς του φίλους να στηρίξουν την προσπάθεια

«Μια όμορφη πρωτοβουλία από την συγχωριανή μου Χριστίνα Χριστοφή!. Τη 1/8/21 βάζουμε χρώμα στον Αρακαπά! Ξεκινάμε από τους μαυρισμένους τοίχους μέχρι να πάρουμε τα βουνά με την τσάππα στο χέρι. Μέχρι τα παιδιά μας να τα δουν όλα πράσινα ξανά, ας τους αφηγηθούμε την ιστορία με χρώματα».

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Βγαίνει στους δρόμους για έλεγχο αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών-85 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλης

Ένα από τα βασικά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: Το πρωί Φθινόπωρο, το βράδυ Χειμώνας – Παγετός στα ορεινά

Το φθινοπωρινό πρωινό θα δώσει τη θέση του σε...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

Related Articles

Popular Categories