Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου, 2026
-0.5 C
Cyprus

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΜΠΑΝΙΚΟΥ: «ΓΙΑ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ –«ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΣΕΞΙΣΜΟ…»

Με ένα ποστ στο Instagram, η ηθοποιός Χριστίνα Σαμπανίκου ρίχνει τα βέλη της στην Βάνα Μπάρμπα, η οποία σήμερα ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega, «Κοινωνία Ώρα Μega» και εξέφρασε την αντίθεσή της στον τρόπο που γίνονται οι καταγγελίες.

Η ηθοποιός Χριστίνα Σαμπανίκου, η οποία κατήγγειλε πρόσφατα τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση μαζί με την Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και την Λουκία Μιχαλά, αντέδρασε με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram.

«Η Βάνα Μπάρμπα βγήκε πάλι σήμερα στο Mega να αναρωτηθεί «γιατί τώρα;», γιατί στα social και γιατί όχι στον εισαγγελέα επιμένοντας να μας αποκαλεί συλλήβδην «κορίτσια». Άκου λοιπόν κορίτσι μου, παρόλο που είσαι Γυναίκα διακατέχεσαι από τον πιο ακραίο σεξισμό σε μια προσπάθεια συγκάλυψης γιατί συγκάλυψη θεωρείται η προτροπή όχι στα sosial mediaΠροφανώς είσαι πολύ μεγάλη για να κατανοήσεις την λειτουργία του διαδικτύου στην εποχή μας και πολύ μικρή για να καταλάβεις πως όλα όσα κάναμε ήταν για να σπάσει ο φόβος και η σιωπή. Προφανώς και όσα δεν έχουν παραγραφεί πρέπει να πάνε στον εισαγγελέα, συγχρόνως όμως σαν Γυναίκα θα έπρεπε να πεις ένα μπράβο που δεν νίκησε ο Φόβος και ίσως έτσι αρχίσει να γίνεται μια κάθαρση από τους λίγους -γιατί λίγοι είναι συγκριτικά με τον κόσμο που δουλεύει στο Θέατρο- που λερώνουν την Τέχνη και διαβρώνουν το σύστημα αξιών μας. Αφού λοιπόν «γίνονται πραγματάκια» αν δεν μπορείς να σταθείς αλληλέγγυα σε όσες κυρίες βρήκαν τη δύναμη να εκτεθούν για το καλό όλων μας, μη μιλάς καλύτερα γιατί μόνο θυμηδία προκαλείς. Εντάξει «κορίτσι μου»;».

Να σημειωθεί ότι η Βάνα Μπάρμπα στην συνέντευξή της ανέφερε «τρομακτικό και ανθρωποφαγικό» τον τρόπο που γίνονται οι καταγγελίες των συναδέλφων της, υπογραμμίζοντας ότι όποιος/όποια έχει παρενοχληθεί πρέπει να πάει άμεσα στην Δικαιοσύνη.

«Κατανοώ ότι είναι πολλά τα χρόνια που σιωπούσαν αλλά δεν συμφωνώ. Δεν ζούμε στην εποχή του εμφυλίου ούτε σε δύσκολες εποχές. Δεν γίνεται να γίνονται δίκες μέσα από τα ΜΜΕ. Δεν γίνεται το ίντερνετ να καταδικάζει, να κρίνει και να αποφασίζει ποιοι φταίνε και ποιοι όχι. Το σωστό και το θέσφατο είναι να πάνε κατευθείαν στην Δικαιοσύνη. Όχι στις τηλεδίκες. Λοιδορούμε ανθρώπους που δεν έχει αποδειχθεί ότι φταίνε. Αν πραγματικά φταίνε θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Δεν μπορεί ξαφνικά να ακούγονται ονόματα, να λοιδορούνται καριέρες, να βρίσκονται άνθρωποι στα νοσοκομεία, μόνο γιατί εμείς κάνουμε τους εισαγγελείς στην τηλεόραση και στο ίντερνετ» κατέληξε.

Hot this week

ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2026: Η Augustinus Bader πίσω από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις -Ποιος είναι ο Lord Gavin McLeod-Valentine

Η Augustinus Bader, το πολυβραβευμένο brand υψηλής απόδοσης στην...

ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ: Mε κρύο αλλά καλή διάθεση

Στους 2 βαθμούς αναμένεται η θερμοκρασία για απόψε, οπότε...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Aνεβάζει τη φιλανθρωπική εκδήλωση «ΜΑΖΙ» για παιδιά με καρκίνο

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, τέχνη και ουσία ετοιμάζεται να...

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ: Βγήκαν στους δρόμους, συνέλαβαν 31 και απέλασαν επτά

Σε παγκύπρια επιχείρηση νωρίς το πρωί, η Αστυνομία συνέλαβε...

Topics

ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ: Mε κρύο αλλά καλή διάθεση

Στους 2 βαθμούς αναμένεται η θερμοκρασία για απόψε, οπότε...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Aνεβάζει τη φιλανθρωπική εκδήλωση «ΜΑΖΙ» για παιδιά με καρκίνο

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, τέχνη και ουσία ετοιμάζεται να...

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ: Βγήκαν στους δρόμους, συνέλαβαν 31 και απέλασαν επτά

Σε παγκύπρια επιχείρηση νωρίς το πρωί, η Αστυνομία συνέλαβε...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Mπήκε στο διαμέρισμα με μπαλτά και μαχαίρωσε τον 40χρονο-Γυναίκα κατάφερε να διαφύγει

Μέσω της μπαλκονόπορτας, 33χρονος εισέβαλε στο διαμέρισμα της πρώην...

Related Articles

Popular Categories