19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ: Η ΤΡΥΦΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ: Η ΤΡΥΦΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

-

Την δική της άποψη για τις καταγγελίες που αφορούν τον σύντροφό της Κώστα Σπυρόπουλο, εξέφρασε η γνωστή κοσμικογράφος, Χριστίνα Πολίτη. Η ίδια σε ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή δημοσίευση με αποδέκτη τον ηθοποιό θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τη στήριξή της προς το πρόσωπο του.

 «Ο Κώστας μου, ο πιο γλυκός σύντροφος, ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος, ο απόλυτος μπαμπάς της ευρύτερης οικογένειάς μας», έγραψε σε ποστ που ανέβασε στο Facebook.

Λίγες ώρες προηγουμένως σε ένα άλλο ποστ που ανέβασε πρότεινε όλοι να πουν ένα μεγάλο συγγνώμη τόσο ο  Γιώργος Κιμούλης αλλά  και η ίδια στους νεότερους για λάθη που ενδεχομένως να έγιναν «Ας θέσουμε καινούργια πλαίσια για μια δημιουργική συνύπαρξη στον μικρό μεγάλο κόσμο του θεάτρου. Το απαιτούν οι καιροί. Κατά συνέπεια προτείνω όχι μόνο ο Γιώργος Κιμούλης αλλά όλη η γενιά μας να πει ένα μεγάλο συγγνώμη στους νεότερους για λάθη που κι εμείς παραλάβαμε ή συνεχίσαμε, και οι νεότεροι να δώσουν αυτή τη συγγνώμη και να προχωρήσουμε ξανά όλοι μαζί».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: