12.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ: H EΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 2021...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ: H EΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 2021 (βίντεο)

-

Για τρέξιμο στο Λυκαβηττό πήγε την πρώτη ημέρα του χρόνου η εγκυμονούσα σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα. Η νεαρή παρουσιάστρια και instagrammer παρότι ότι κυοφορεί δίδυμα εντούτοις συνεχίζει να γυμνάζεται και να τρέφεται σωστά σύμφωνα με τις συστάσεις του γιατρού της.

Η ίδια κατά την διάρκεια της άθλησης της ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό, εικόνες της ρίψης κανονιοβολισμών που γίνονται κάθε χρόνο για την έλευση της χρονιάς. Η Χριστίνα μέτρησε 21 κανονιοβολισμούς και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία που έζησε.

Γυρίζοντας στο σπίτι μαζί με τον σκυλάκι της ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ και μίλησε για την πρώτη μέρα του χρόνου η οποία ήταν φανταστική «Η πρώτη μέρα του χρόνου ήταν φανταστική!   

Βόλτα στο πάρκο με τον Rasty, μαγείρεμα όλη μέρα για τους αγαπημένους μας, κόψαμε βασιλόπιτα (… μαντέψτε ποιοι κέρδισαν το φλουρί!!! Hint: επιτραπέζια και ζεστασιά στο σπίτι!. Σας στέλνουμε τις καλύτερες μας ευχές! Μακάρι το 2021 να είναι μια χρονιά πρώτα από όλα με υγεία! Ας γεμίσουν οι μέρες του με αγάπη, χαρούμενες στιγμές, χαμόγελα και πολλές αυθόρμητες αγκαλιές! Σας αγαπάμε πολύ».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...