ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΡΙΝΑ: Η 10χρονη που χρειάζεται τη βοήθεια του κοινού-Για να μπορέσει να διαφύγει τον κίνδυνο χρειάζεται μια σειρά θεραπειών (Φώτο)

Για άλλη μια φορά η Χριστίνα Κρινά χρειάζεται την βοήθεια του κοινού ώστε να μπορέσει η οικογένεια της να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η 10χρονη είναι εξ Ελλάδος και πάσχει από νευροϊνωμάτωση τύπου 2.

Σύμφωνα με μήνυμα που λάβαμε από στενό συγγενικό της πρόσωπο από την Αθήνα, η οικογένεια απευθύνει για άλλη μια φορά έκκληση προς το κοινό να βοηθήσει την μικρούλα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο κόστος που ζητείται από εξειδικευμένο νοσοκομείο ώστε να συνεχιστεί η θεραπεία της. Το κόστος ανέρχεται σε 45 χιλιάδες ευρώ. Πριν λίγες ημέρες, η μικρή υποβλήθηκε για δεύτερη φορά σε εγχείρηση αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Από εδώ και πέρα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μια σειρά από θεραπείες για να μπορέσει να διαφύγει τον κίνδυνο και να μπορέσει να μπορέσει να επανέλθει στην κανονικότητα. Να σημειωθεί, ότι το ελληνικό κράτος από ότι πληροφορούμαστε δεν καλύπτει εξ ολοκλήρου τα έξοδα της θεραπείας της 10χρονης. Συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας της μικρούλας αποτάθηκε στην ιστοσελίδα μας και μας ζήτησε να δημοσιεύουμε για την περίπτωση της Χριστίνας ώστε εάν μπορούν κάποιοι Κύπριοι να βοηθήσουν τη μικρούλα εξ Ελλάδος.

Hot this week

ΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΞΙΝΟ…Το Καλοκαιρινό φρούτο που κόστισε ακριβά – Δείτε το βίντεο

Το καρπούζι μπορεί να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του...

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΑ MALL: Ερωτήματα για την εκκένωση – «Κάποιοι έμπαιναν ενώ γίνονταν έλεγχοι»

Η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τις απειλές περί...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απειλητικά μηνύματα με αναφορές σε βόμβες και βία έθεσαν σε συναγερμό Nicosia Mall και ΚΕΜΑ-Το μήνυμα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λευκωσία, μετά...

Topics

ΠΕΠΙΝΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙ: Έφυγε από τη ζωή η φωνή που συνόδευσε μια ολόκληρη εποχή-(Βίντεο)

Θλίψη στην Ιταλία και στους φίλους της μουσικής προκαλεί...

Related Articles

Popular Categories