ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ: EΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ

Ανάδοχη μητέρα θα γίνει πολύ σύντομα όπως είναι ήδη γνωστό η Χριστίνα Κοντοβά. Αυτές τις ημέρες η γνωστή σχεδιάστρια και επιχειρηματίας επέστρεψε στην Ουγκάντα όπου μένει τους τελευταίους μήνες εκεί ώστε να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το κοριτσάκι που θα υιοθετήσει από την Ουγκάντα.

Η σχεδιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram εκμυστηρεύτηκε για τη διαδικασία που έχει μπει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα. Εδώ και ένα χρόνο έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να πάρει στην Ελλάδα το κοριτσάκι.Μαζί της βρίσκεται και η μικρή Έιντα αλλά και η αδελφή της Χριστίνα ώστε να την βοηθήσει.

Η Χριστίνα Κοντοβά χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μικρούλα γράφοντας απλά την λέξη «Μαζί».

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΟΔΟΥΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε αυτοκινητόδρομους – Πότε ξεκινούν οι εργασίες και πού θα επηρεαστεί η κίνηση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα σε διάφορα...

«ΣΕΙΡΗΝΕΣ»: Έπεσαν στη θάλασσα για έναν σκοπό – 120 γυναίκες κολύμπησαν στον Πρωταρά για την Αροδαφνούσα-(Φώτο)

Περισσότερες από 120 γυναίκες μπήκαν στη θάλασσα στον Πρωταρά...

Topics

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ: Γιατί το έργο του εξακολουθεί να μας αφορά

Σχεδόν επτά δεκαετίες μετά τον θάνατό του, το έργο...

Related Articles

Popular Categories