Πέμπτη, 5 Μαρτίου, 2026
9.8 C
Cyprus

ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΜΑΝΙΑΤΑΚΗ: H 29χρονη «Μήδεια»-Συγκλονισμός στο Πανελλήνιο (Φώτο)

Η 29χρονη ομολόγησε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών ότι την ώρα που ο αλλοδαπός εραστής της «έπαιρνε» με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή του άτυχου παιδιού στην Κυψέλη, εκείνη έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια στον υπολογιστή!

O αλλοδαπός εραστής φίμωσε το παιδί με μονωτική ταινία. Και όταν το παιδάκι ξεψύχησε ο Πολωνός οικοδόμος της είπε «θα το τακτοποιήσω» και το έκανε.. Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr  για το πώς δολοφονήθηκε το 7χρονο αγοράκι στην Κυψέλη.

Ο 34χρονος δολοφόνος τοποθέτησε το άψυχο κορμάκι του παιδιού σε ένα ντιβάνι και το έβαλε σε μια τσιμεντένια κρυψώνα. Το απίστευτο δε, είναι ότι όταν άλλαξαν σπίτι, τοποθέτησε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και τα κουβαλούσε μαζί του όταν πήγαινε για δουλειά. Το protothema. gr, αποκαλύπτει απίστευτες λεπτομέρειες για τη φρικαλέα υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου παιδιού τον Ιανουάριο του 2017 από τον Πολωνό εραστή της Ελληνίδας μητέρας του.



Όλα ξεκίνησαν το 2015. Τότε που 29χρονη σήμερα Χριστίνα- Κλαούντια, εγκαταλείφθηκε από τον επίσης Πολωνό σύζυγο της ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του αφήνοντας πίσω τα δυο του παιδιά. Το 5χρονο τότε αγοράκι και το 7χρονο τότε κοριτσάκι. Η μάνα, βρήκε γρήγορα παρηγοριά στην αγκαλιά ενός Πολωνού οικοδόμου ο οποίος όπως παραδέχθηκε στην Αστυνομία, χρησιμοποιούσε σκληρές και απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρεί τα παιδιά όταν δεν ήταν φρόνιμα ή δεν πειθαρχούσαν στις εντολές του. Όπως ξύλο, ορθοστασία, ασιτία. Μάλιστα όπως φαίνεται αυτή η κτηνώδης συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και συγκεκριμένα Shisha, είχε την έγκριση της μητέρας. Και τα δύστυχα αδελφάκια υπέμεναν. Μέχρι που το 2018, το κοριτσάκι πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένο με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να ενημερώσουν την εισαγγελία ανηλίκων, και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

https://youtu.be/wfKmIMMWOX4



Είχε προηγηθεί φυσικά έναν χρόνο πριν το διήμερο 10-12 Ιανουαρίου η δολοφονία του παιδιού για το οποίο η μάνα δικαιολογούσε την απουσία του σε όσους ρωτούσαν λέγοντας ότι είναι στην Πολωνία με τον πατέρα του. Μέχρι που, πριν λίγες ημέρες μια σύλληψη ατόμου από αστυνομικούς τος Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, έδωσε στους αστυνομικούς την πληροφορία που έλυσε το αίνιγμα της εξαφάνισης του παιδιού.

https://youtu.be/vVfDMuoPWo4


Αμέσως ο φάκελος διαβιβάστηκε στους έμπειρους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και σήμερα τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στον Εισαγγελέα. Και οι δυο ομολόγησαν.

Πηγή: Protothema.gr

Hot this week

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ : Μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο κοντά στο Μαρί – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στον...

ΚΑΙΡΟΣ: Ηλιόλουστος με τοπικές νεφώσεις -Η θερμοκρασία στα κανονικά επίπεδα για την εποχή

Ηλιόλουστος θα είναι και σήμερα ο καιρός, με λίγες...

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ: Συναγερμού στις Βρετανικές Βάσεις… στη μέση της νύχτας

Συναγερμός έχει σημάνει πριν λίγη ώρα στο Ακρωτήρι, με...

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ: Κάνουν λόγο για επιτυχημένη δοκιμή – Πολίτες δηλώνουν ότι δεν έλαβαν ποτέ μήνυμα – Πώς απαντά το ΥΠΕΣ

Τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης παρουσιάζουν ως επιτυχημένη την αποστολή...

Topics

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ: Συναγερμού στις Βρετανικές Βάσεις… στη μέση της νύχτας

Συναγερμός έχει σημάνει πριν λίγη ώρα στο Ακρωτήρι, με...

ΙΡΑΝ: Aπειλεί να κτυπήσει όλες τις ισραηλινές πρεσβείες παγκοσμίως

Σε μια εξαιρετικά σοβαρή κλιμάκωση των εντάσεων στη Μέση...

Related Articles

Popular Categories