23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Πότε εθεάθη τελευταία φορά-Μήπως την έχετε δει;

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Πότε εθεάθη τελευταία φορά-Μήπως την έχετε δει;

-

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό της 33χρονης Χριστιάνας Παναγιώτου, η οποία αγνοείται από την Πάφο.

Η Χριστιάνα εθεάθη τελευταία φορά στις 27 Αυγούστου 2024, όταν αναχώρησε από την οικία της στην Πάφο και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Η Χριστιάνα περιγράφεται ως ύψους περίπου 1.75 μέτρων, με μέτρια σωματική διάπλαση και μακριά ίσια μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε κοντό άσπρο φόρεμα με μαύρους κύκλους και αθλητικά παπούτσια μαύρου χρώματος.

Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση στο κοινό να βοηθήσει στην προσπάθεια εντοπισμού της. Οποιοσδήποτε έχει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να συνδράμει στον εντοπισμό της, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Πάφου στον αριθμό τηλεφώνου 26806021, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η αγωνία της οικογένειας και των φίλων της είναι μεγάλη, και κάθε πληροφορία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την ασφάλειά της.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...